Nej obrázky


Santa Claus - obrázek zdarma ke stažení

Měsíček - obrázek zdarma ke stažení

Děvčátko - omalovánka online ke stažení a vytisknutí

Omalovánka s vánočním stromem

Obrázek slona k vytištění a vybarvení

Úředník - omalovánka online ke stažení a vytisknutí

Omalovánka vodní lyže k vytisknutí pro děti zdarma

Dětská omalovánka dostupná pod jménem vodní lyže k obarvování pro chlapečky. Omalovánka vodní lyže je dostupná bez placení ke stažení.


Omalovánka, obrázek Vodní lyže - Sport - k vytisknutí, pro děti k vybarvení zdarma, online ke stažení a vytištění


Stahujte obrázek v rozměrech:

     Omalovánka - Vodní lyže - A5            Omalovánka - Vodní lyže - A4       

Obrázek, omalovánka k vytištění Vodní lyže patří do kategorie Sport

Klíčová slova: elektronické omalovánky, k vytisknutí, ke stáhnutí, online, obrázek, obrázky, Sport, dětské obrázky, k vybarvení, zadarmo, pro děti, vymalovánky, Vodní lyže, domalovánky

Která dívenka by nechtěla být princeznou? Na svých zlatých vlasech mít královskou korunu? Většině se přání nesplní, ale proč se nezasnít alespoň u pěkných online omalovánek princezen?

Obrázek Vodní lyže k vytisknutí a vybarvení

Omalovánka k vytištění s vodní lyží je připravena k uložení ve dvou formátech - pro tisk na papír A5 a A4. Vyberte si prosím jeden z nich. Obrázek potom bude připraven ke stažení v novém okně internetového prohlížeče (Chromium, Mozilla apod.). Doporučujeme vytištění na tlustčí papír. K obarvení lze pak zvolit různé psací potřeby - propisovací tužky, tužky, uhlíky, voskovky a fixy. Dostupných kreslících potřeb je pro malá děcka k dispozici ohromující množství. Omalovánku vodní lyže lze samozřejmě vybarvovat bez tisku v grafickém programu (např. Gimp nebo Paintbrush). Tato omalovánka pro nejmenší s vodní lyží má různé výhody. Mimo to, že je zdarma tak nemusíte ani chodit do obchodu s knížkami, šetří elektrickou energii, peníze případně čas. Omalovánky nejsou pro malá děcka jen zábavou a hrou, ale taky i důležitou výukovou pomůckou. Nejen že se dítě učí zacházet s výtvarnými a nebo psacími potřebami (například propisovací tužky, tužky nebo též uhlíky), ale učí se i poznávat a pojmenovávat nejrůznější objekty nebo činnosti. Malé dítě tak může naučit poznávat třeba sporty, hudební nástroje, druhy ptáků a pochopitelně i vodní lyži :-). Dítě se prostřednictvím omalovánek k vytisknutí dále může dozvědět kupř. jak vypadají druhy automobilů, rostliny nebo také zaměstnání lidí. Jaké jsou nejpožadovanější omalovánky pro seniory? Jsou to motivy Plamínek a čtyřkoláci, Avatar, Pinocchio, Lví hlídka případně Bratz panenky. Kvůli licenčním podmínkám je tu bohužel nemáme. Nejvyhledávanější omalovánky pro tatínky které na našich stránkách máme k uložení jsou: auta, Santa Klaus, mašinka, astronaut či vláček. Přejeme mnoho pěkných chvil s omalovánkou vodní lyže.


Hledat slovo


Reklama


(c) 2024 Luksoft.cz | Zásady ochrany osobních údajů