Výběr obrázků


Lyra - obrázek, omalovánka k tisku

Děvčátko - omalovánka online ke stažení a vytisknutí

Lama alpaka - obrázek, omalovánka k tisku

Chlapeček - obrázek, omalovánka k tisku

Číslo 7 - obrázek zdarma ke stažení

Lodička - omalovánka k vytištění zdarma

Omalovánka snowboarding zdarma k vytištění

Omalovánka pro nejmenší dostupná pod jménem snowboarding k vybarvení pro seniory. Omalovánka snowboarding je dostupná bez placení ke stáhnutí.


Omalovánka, obrázek Snowboarding - Sport - k vytisknutí, pro děti k vybarvení zdarma, online ke stažení a vytištění


Obrázek ke stažení v rozměrech

     Omalovánka - Snowboarding - A5            Omalovánka - Snowboarding - A4       

Obrázek, omalovánka k vytištění Snowboarding patří do kategorie Sport

Klíčová slova: domalovánky, k vytisknutí, Snowboarding, online, ke stáhnutí, dětské obrázky, elektronické omalovánky, Sport, omalovánky, zdarma, k tisku, omalovánka, k vybarvení, vymalovánky

Mladé dívky potěší omalovánky princezen, omalovánky koní nebo omalovánky psů.

Obrázek k vybarvení Snowboarding k vytištění pro děti

Omalovánka k tisku s snowboardingem je připravena ke stažení ve dvou formátech - pro tisk na papír A5 nebo A4. Zvolte si prosím jeden z nich. Obrázek pak bude ke stáhnutí v novém oknu internetového prohlížeče (Chrome, Chromium apod.). Doporučujeme tisknutí na papír s větší gramáží. K obarvování potom může dítě vybírat z mnoha nejrůznějších typů psacích potřeb jako pera, voskové tužky, uhlíky, fixy a nebo pastelky. Výtvarných potřeb je pro holky k dispozici dlouhá řada. Obrázek snowboarding lze dokonce vybarvovat v počítači - není třeba tisk. Po stažení na disk ji otevřte v grafickém editoru (například malování ve Windows). Tato omalovánka k vytištění s snowboardingem má různé výhody. Mimo to, že je zdarma tak nemusíte ani chodit do obchodu s knížkami, šetří zrak dětí, elektřinu a elektrickou energii. Omalovánky nejsou pro holky jen zábavnou hrou, ale také i důležitou výukovou pomůckou. Nejen že se dítě učí zacházet s výtvarnými a psacími potřebami (například pera, voskové tužky nebo uhlíky), ale učí se i poznávat a pojmenovávat nejrůznější objekty nebo činnosti. Může mu to pomoci se naučit poznávat třeba kytky, hudební nástroje, sporty a pochopitelně i snowboarding :-). Dítě se prostřednictvím omalovánek k vytisknutí dále může dozvědět kupř. jak vypadají druhy sportů, zvířata nebo též rostliny. Jaké jsou nejstahovanější omalovánky pro malé děti? Jsou to motivy Tlapková patrola, Plamínek a čtyřkoláci, Fifi z Květíkova, Gumídci a Superčarodějnice. Z autorsko-právních důvodů je tady nemáme. Nejhledanější omalovánky pro slečny které na našich stránkách máme ke stažení jsou: čert, slon, liška, princezna a princ anebo draci. Přejeme mnoho hezkých chvilek s obrázkem snowboarding.


Najít slovo


Sponzorované odkazy


(c) 2024 Luksoft.cz | Zásady ochrany osobních údajů