Výběr obrázků


Číslo 5 - omalovánka online ke stažení a vytisknutí

Dívka s ručníkem - omalovánka online ke stažení a vytisknutí

Mimozemšťan - omalovánka k vytištění zdarma

Otevřený raketoplán - obrázek, omalovánka k tisku

Plyšový medvídek - omalovánka online ke stažení a vytisknutí

Omalovánka s nemocným pejskem

Omalovánka badminton zdarma k vytištění

Omalovánka s názvem badminton ke kreslení pro maminky. Omalovánka badminton je zadarmo k uložení.


Omalovánka, obrázek Badminton - Sport - k vytisknutí, pro děti k vybarvení zdarma, online ke stažení a vytištění


Formáty obrázku ke stažení

     Omalovánka - Badminton - A5            Omalovánka - Badminton - A4       

Obrázek, omalovánka k vytištění Badminton patří do kategorie Sport

Klíčová slova: Badminton, obrázek, omalovánka, ke stáhnutí, k vytisknutí, k vybarvení, obrázky, k vytištění, elektronické omalovánky, k tisku, vymalovánky, Sport, omalovánky, pro děti

Fascinují vaše děti létající stroje? Chtěli by létat jako ptáci? Dopřejte jim alespoň omalovánku letadla, omalovánku helikoptéry nebo omalovánku stíhačky. Narozdíl od letenky jsou online omalovánky zdarma.

Obrázek Badminton k vytisknutí a k vybarvení

Dětská omalovánka k vytištění s badmintonem je připravena ke stáhnutí ve dvou formátech - pro tisknutí na papír A5 a A4. Vyberte si prosím jeden z nich. Ilustrace poté bude k dispozici k uložení v novém okně browseru (Firefox, Chromium apod.). Omalovánku tiskněte na tvrdý papír. K vybarvování lze následně zvolit různé psací potřeby - pastelky, propisovací tužky, fixy, olejové pastely nebo také tempery. Malovacích potřeb je pro dospělé k dispozici široká škála. Omalovánku badminton lze také vybarvit na počítači - není potřeba tisk. Po stažení do interní paměti vašeho počítače obrázek můžete otevřít v grafickém editoru (třeba malování ve Windows). Tato omalovánka k vytisknutí s badmintonem má různé výhody. Mimo toho, že je dostupná bez placení tak nemusíte ani navštívit obchodu s dětskou literaturou, šetří počítač, peněženku nebo peníze. Omalovánky nejsou pro dospělé jen relaxační hrou, ale též i důležitou výukovou pomůckou. Nejenom že se dítě učí zacházet s výtvarnými či psacími potřebami (např. pastelky, propisovací tužky a nebo fixy), ale učí se i poznávat a pojmenovávat nejrůznější objekty nebo činnosti. Dítěti to pomůže naučit poznávat třeba různá zvířata, písmenka, jednotlivé druhy rostlin a pochopitelně i badminton :-). Dítě se prostřednictvím omalovánek k vytisknutí dále může dozvědět kupř. jak vypadají jednotlivá zvířata, druhy ptáků a sporty. Jaké jsou nejhledanější omalovánky pro nejmenší děti? Jsou to motivy Kung Fu Panda, Krtek, Ninjago, Budulínek nebo Mašinka Tomáš. Kvůli autorským právům je zde bohužel nemáme (nejsou zdarma). Nejoblíbenější omalovánky pro malá děcka které tu máme ke stáhnutí jsou: Santa Klaus, čert, Popeláři, hasiči nebo též dinosauři. Přejeme mnoho radosti s omalovánkou badminton.


Najít slovo


Sponzorované odkazy


(c) 2024 Luksoft.cz | Zásady ochrany osobních údajů