Top omalovánky


Obrázek jukeboxu

Mikuláš - obrázek pro děti k vybarvení

ISS - obrázek, omalovánka k tisku

Harfa - omalovánka k vytištění zdarma

Obrázek Ježíš Krista k vytisknutí pro děti

Indián - obrázek zdarma ke stažení

Omalovánka tenistka k vytištění pro děti

Dětská omalovánka k vytištění dostupná pod názvem tenistka k obarvování pro holky. Omalovánka tenistka je zadarmo ke stažení.


Omalovánka, obrázek Tenistka - Sport - k vytisknutí, pro děti k vybarvení zdarma, online ke stažení a vytištění


Vyberte si rozměry omalovánky ke stažení

     Omalovánka - Tenistka - A5            Omalovánka - Tenistka - A4       

Obrázek, omalovánka k vytištění Tenistka patří do kategorie Sport

Klíčová slova: zadarmo, obrázek, vymalovánky, Tenistka, k tisku, Sport, domalovánky, k vytisknutí, k vybarvení, obrázky, elektronické omalovánky, online, ke stažení, pro děti

Milujete psy? Pokud je vaše odpověď ano, vyzkoušejte online omalovánky psů vybarvit si můžete jezevčíka, roztomilé štěňátko nebo kokršpaněla.

Obrázek Tenistka k vytisknutí a vybarvení

Omalovánka s tenistkou je připravena ke stáhnutí ve dvou formátech - pro tisk na papír A4 nebo A5. Vyberte si prosím jeden z nich. Ilustrace poté bude připravena ke stažení v novém okně webového browseru (Firefox, Mozilla apod.). Doporučujeme tisk na tlustčí papír. K vybarvování potom může dítě vybírat z mnoha nejrůznějších typů psacích potřeb jako olejové pastely, temperové barvy, pastelové tužky, umělecké tužky nebo vodové barvy. Možností je pro školáky vskutku mnoho. Omalovánku tenistka lze také vybarvovat bez tisku v grafickém programu (třeba Gimp nebo Paintbrush). Tato omalovánka pro tisk s tenistkou má nejrůznější výhody. Kromě toho, že je zdarma tak nemusíte ani vstoupit do knihkupectví nebo papírnictví, šetří dětské oči, oči dětí anebo peníze. Omalovánky nejsou pro školáky jen primitivní hrou, ale taky i důležitou výukovou pomůckou. Nejenže se dítě učí zacházet s psacími a výtvarnými potřebami (například olejové pastely, temperové barvy nebo také pastelové tužky), ale učí se i poznávat a pojmenovávat různé objekty nebo činnosti. Dítěti to pomůže naučit poznávat třeba květiny, různé kytky, rostliny a pochopitelně i tenistku :-). Dítě se prostřednictvím omalovánek k vytisknutí dále může dozvědět např. jak vypadají zvířata, zaměstnání nebo též různé sporty. Jaké jsou nejhledanější omalovánky pro kluky? Jsou to motivy Bugs Bunny, Ice Age, Frozen, Želvy Ninja anebo Rumcajs. Kvůli licenčním podmínkám je tady bohužel nemáme. Nejoblíbenější omalovánky pro malé caparty které tu máme ke stáhnutí jsou: auto, princezna, slon, princezna a princ a houby. Přejeme mnoho pěkných chvil s omalovánkou tenistka.


Najít na webu


Reklamy


(c) 2024 Luksoft.cz | Zásady ochrany osobních údajů