Nejoblíbenější


Triko - obrázek, omalovánka k tisku

Chlapeček - obrázek, omalovánka k tisku

Tanečnice - obrázek pro děti k vybarvení

Oslík - obrázek, omalovánka k tisku

Mimozemšťan - omalovánka k vytištění zdarma

Banjo - omalovánka k tisku zdarma

Omalovánka tenistka k tisku, vytisknutí

Omalovánka k tisku dostupná pod názvem tenistka k vybarvení pro chlapce. Omalovánka tenistka je zadarmo ke stažení.


Omalovánka, obrázek Tenistka - Sport - k vytisknutí, pro děti k vybarvení zdarma, online ke stažení a vytištění


Dostupné rozměry omalovánky ke stažení

     Omalovánka - Tenistka - A5            Omalovánka - Tenistka - A4       

Obrázek, omalovánka k vytištění Tenistka patří do kategorie Sport

Klíčová slova: dětské obrázky, k vytištění, omalovánka, ke stažení, obrázek, zdarma, ke stáhnutí, k vytisknutí, Tenistka, obrázky, online, vymalovánky, Sport, pro děti

Milujete psy? Pokud je vaše odpověď ano, vyzkoušejte online omalovánky psů vybarvit si můžete jezevčíka, roztomilé štěňátko nebo kokršpaněla.

Obrázek Tenistka k vytištění a k vybarvení

Dětská omalovánka s tenistkou je připravena k uložení ve dvou formátech - pro vytištění na papír A4 a A5. Zvolte si prosím jeden z nich. Ilustrace následně bude k dispozici ke stažení v novém okně internetového browseru (Chromium, Internet explorer apod.). Omalovánku tiskněte na silnější papír s vyšší gramáží. K omalování lze poté zvolit nejrůznější psací potřeby - křídy, uhly, olejové pastely, temperové barvy či propisovací tužky. Možností je pro dospělé k dispozici dlouhá řada. Omalovánku tenistka lze také vybarvit na počítači - není potřeba tisknutí. Po stáhnutí na pevný disk počítače obrázek můžete otevřít v grafickém editoru (třeba malování ve Windows). Tato omalovánka k vytištění s tenistkou má nejrůznější výhody. Mimo to, že je dostupná bez placení tak nemusíte ani jezdit do obchodu s dětskou literaturou, šetří počítač, dětské oči případně peněženku. Omalovánky nejsou pro dospělé jen zábavnou hrou, ale samozřejmě i důležitou výukovou pomůckou. Nejenomže se dítě učí zacházet s psacími a výtvarnými potřebami (třeba křídy, uhly nebo též olejové pastely), ale učí se i poznávat a pojmenovávat různé objekty nebo činnosti. Může mu to pomoci se naučit poznávat třeba zaměstnání, různá zvířata, zvířata a pochopitelně i tenistku :-). Dítě se prostřednictvím omalovánek k vytisknutí dále může dozvědět např. jak vypadají druhy ptáků, jednotlivé druhy ptáků a nebo různá zvířátka. Jaké jsou nejoblíbenější omalovánky pro malé děti? Jsou to motivy Angelína balerína, IronMan, Minecraft, Ninjago případně Příšerky s.r.o.. Kvůli autorským právům je na našich stránkách bohužel nemáme (nejsou zdarma). Nejstahovanější omalovánky pro seniory které zde máme k uložení jsou: sněhulák, vláček, dinosauři, draci nebo také lokomotiva s vagónky. Nechť omalovánka s tenistkou přinese mnoho pěkných chvil vašemu děcku.


Najít na webu


Inzerce


(c) 2024 Luksoft.cz | Zásady ochrany osobních údajů