Nejhledanější


Africký slon - omalovánka k vytištění zdarma

Brusič - omalovánka online ke stažení a vytisknutí

Bodlák - obrázek zdarma ke stažení

Lama alpaka - obrázek, omalovánka k tisku

Obrázek slepice k vytisknutí

Úředník - omalovánka online ke stažení a vytisknutí

Omalovánka tenista k vytištění pro děti

Omalovánka k vytištění dostupná pod jménem tenista ke kreslení pro holčičky. Omalovánka tenista je zdarma ke stažení.


Omalovánka, obrázek Tenista - Sport - k vytisknutí, pro děti k vybarvení zdarma, online ke stažení a vytištění


Zvolte si rozměr omalovánky ke stažení

     Omalovánka - Tenista - A5            Omalovánka - Tenista - A4       

Obrázek, omalovánka k vytištění Tenista patří do kategorie Sport

Klíčová slova: k vytisknutí, k vybarvení, Sport, domalovánky, obrázky, zdarma, Tenista, dětské obrázky, k vytištění, k tisku, vymalovánky, online, ke stáhnutí, obrázek

Vybarvěte si omalovánky automobilů. K dispozici jsou desítky omalovánek vozů značek Ferrari, Jeep a další. Vybarvit si můžete i další oblíbené vozy - např. hasičské auto nebo traktor.

Obrázek Tenista k vytisknutí a vybarvení

Omalovánka pro tisk s tenistou je připravena k uložení ve dvou formátech - pro tisknutí na papír A5 a A4. Zvolte si prosím jeden z nich. Obrázek poté bude ke stažení v novém oknu browseru (Firefox, Mozilla apod.). Doporučujeme tisk na papír s větší tloušťkou. K omalování lze potom zvolit různé psací potřeby - pera, grafitové tužky, temperové barvy, fixky nebo též voskové tužky. Potřeb na malování je pro starší děti k dispozici ohromné množství. Omalovánku tenista lze samozřejmě vybarvit na počítači - není potřeba tisk. Po uložení do paměti vašeho zařízení obrázek můžete otevřít v grafickém editoru (třeba malování ve Windows). Tato omalovánka k vytisknutí s tenistou má různé výhody. Mimoto, že je dostupná bez placení tak nemusíte ani chodit do obchodu s dětskou literaturou, šetří oči dětí, zrak dětí a elektřinu. Omalovánky nejsou pro starší děti jen relaxační hrou, ale taky i důležitou výukovou pomůckou. Nejen že se dítě učí zacházet s výtvarnými a psacími potřebami (třeba pera, grafitové tužky nebo také temperové barvy), ale učí se i poznávat a pojmenovávat nejrůznější objekty nebo činnosti. Malému to může pomoct se naučit poznávat třeba sporty, květiny, různá zvířátka a pochopitelně i tenistu :-). Dítě se prostřednictvím omalovánek k vytisknutí dále může dozvědět např. jak vypadají různá zvířata, kytky nebo zaměstnání. Jaké jsou nejoblíbenější omalovánky pro naše zlatíčka? Jsou to motivy Naruto, Požárník Sam, Bugs Bunny, My little pony a Holly Hobbie. Z autorsko-právních důvodů je na našich stránkách nemáme. Nejstahovanější omalovánky pro chlapce které tady máme k uložení jsou: slon, sněhulák, miminko, drak či netopýr. Přejeme mnoho hezkých chvilek s obrázkem tenista.


Hledat slovo


Reklamy


(c) 2024 Luksoft.cz | Zásady ochrany osobních údajů