Nejoblíbenější


Lodička - omalovánka k vytištění zdarma

Palma - obrázek pro děti k vybarvení

Plyšový medvídek - omalovánka online ke stažení a vytisknutí

Číslo 4 - omalovánka k vytištění zdarma

Obrázek s králíčkem k vytištění zdarma

Omalovánka s čarodejnicí k vytisknutí

Omalovánka tenista k tisku, vytisknutí

Omalovánka pro nejmenší uložená pod názvem tenista k obarvení pro malé caparty. Omalovánka tenista je zadarmo k uložení.


Omalovánka, obrázek Tenista - Sport - k vytisknutí, pro děti k vybarvení zdarma, online ke stažení a vytištění


Dostupné rozměry omalovánky ke stažení

     Omalovánka - Tenista - A5            Omalovánka - Tenista - A4       

Obrázek, omalovánka k vytištění Tenista patří do kategorie Sport

Klíčová slova: Sport, Tenista, obrázky, dětské obrázky, k tisku, ke stažení, online, domalovánky, k vytisknutí, zdarma, vymalovánky, k vybarvení, omalovánka, ke stáhnutí

Vybarvěte si omalovánky automobilů. K dispozici jsou desítky omalovánek vozů značek Ferrari, Jeep a další. Vybarvit si můžete i další oblíbené vozy - např. hasičské auto nebo traktor.

Obrázek k vybarvení Tenista k vytištění pro děti

Dětská omalovánka k vytištění s tenistou je připravena ke stáhnutí ve dvou formátech - pro vytištění na papír A5 a A4. Zvolte si prosím jeden z nich. Omalovánka poté bude připravena k uložení v novém oknu browseru (Chromium, Mozilla apod.). Omalovánku tiskněte na kvalitní papír. K vybarvení pak může dítě vybírat z mnoha různých druhů psacích potřeb jako voskovky, křídy, uhlíky, grafitové tužky anebo temperové barvy. Pomůcek na malování je pro větší děti k dispozici vskutku hodně. Obrázek tenista lze samozřejmě vybarvovat v počítači - není třeba tisk. Po stáhnutí na disk ji otevřte v grafickém editoru (kupř. malování ve Windows). Tato omalovánka k vytištění s tenistou má různé výhody. Nadto, že je dostupná bez placení tak nemusíte ani navštívit obchodu s knihami, šetří dětské oči, zrak dětí nebo oči dětí. Omalovánky nejsou pro větší děti jen nudnou hrou, ale také i důležitou výukovou pomůckou. Nejenže se dítě učí zacházet s výtvarnými nebo také psacími potřebami (kupř. voskovky, křídy a uhlíky), ale učí se i poznávat a pojmenovávat nejrůznější objekty nebo činnosti. Dítěti to pomůže naučit poznávat třeba lidské profese, jednotlivé druhy rostlin, jednotlivé druhy ptáků a pochopitelně i tenistu :-). Dítě se prostřednictvím omalovánek k vytisknutí dále může dozvědět například jak vypadají druhy jídel, čísla a zvířátka. Jaké jsou nejstahovanější omalovánky pro chlapce? Jsou to motivy Malá mořská víla, Elena z Avaloru, Království lesních strážců, Mario nebo Hot Wheels. Kvůli právům je tady bohužel nemáme (nejsou zadarmo). Nejoblíbenější omalovánky pro nejmenší děcka které na našich stránkách máme ke stáhnutí jsou: auto, traktor, koně, auta či astronaut. Nechť omalovánka s tenistou přinese mnoho pěkných chvil vašemu děcku.


Prohledat web


Inzerce


(c) 2024 Luksoft.cz | Zásady ochrany osobních údajů