Nejstahovanější


Plyšový medvídek - omalovánka online ke stažení a vytisknutí

Vánoční stromek - omalovánka online ke stažení a vytisknutí

Tulipán - omalovánka k vytištění zdarma

Číslo 5 - omalovánka online ke stažení a vytisknutí

Zvonky - obrázek zdarma ke stažení

Sedmička - omalovánka k vytištění zdarma

Omalovánka sumo k vytisknutí

Omalovánka k vytisknutí se jménem sumo k vybarvování pro chlapce. Omalovánka sumo je zadarmo k uložení.


Omalovánka, obrázek Sumo - Sport - k vytisknutí, pro děti k vybarvení zdarma, online ke stažení a vytištění


Vyberte si rozměr obrázku ke stažení

     Omalovánka - Sumo - A5            Omalovánka - Sumo - A4       

Obrázek, omalovánka k vytištění Sumo patří do kategorie Sport

Klíčová slova: k tisku, k vytištění, dětské obrázky, Sport, omalovánka, zadarmo, elektronické omalovánky, k vytisknutí, domalovánky, ke stáhnutí, online, ke stažení, obrázek, pro děti

Nejjednodušší způsob oživení pracovní plochy vašeho Windows, Androidu nebo jiného operačního systému je změna pozadí. Navštivte partnerskou stránku a vybírejte se stovek tapet přírody, Vesmíru apod.

Obrázek Sumo k vytisknutí a vybarvení

Omalovánka pro tisk s sumem je připravena ke stažení ve dvou formátech - pro tisk na papír A5 nebo A4. Vyberte si prosím jeden z nich. Omalovánka pak bude připravena k uložení v novém okně browseru (Opera, Firefox apod.). Nejlepší bude tisknout na pevnější papír. K obarvení poté může dítě vybírat z různých druhů psacích potřeb jako propisovací tužky, akrylové barvy, uhly, umělecké tužky případně vodové barvy. Výtvarných potřeb je pro prcky fakt mnoho Omalovánku sumo lze taky vybarvovat bez tisku v grafickém programu (např. Gimp nebo Paintbrush). Tato dětská omalovánka k vytisknutí s sumem má různé výhody. Mimoto, že je zdarma tak nemusíte ani nakupovat v knihkupectví nebo papírnictví, šetří čas, dětské oči nebo též počítač. Omalovánky nejsou pro prcky jen zábavou, ale samozřejmě i důležitou výukovou pomůckou. Nejenže se dítě učí zacházet s psacími anebo výtvarnými potřebami (třeba propisovací tužky, akrylové barvy nebo uhly), ale učí se i poznávat a pojmenovávat nejrůznější objekty nebo činnosti. Malé dítě tak může naučit poznávat třeba čísla, jednotlivé druhy rostlin, hudební nástroje a pochopitelně i sumo :-). Dítě se prostřednictvím omalovánek k vytisknutí dále může dozvědět například jak vypadají druhy ptáků, zaměstnání a zaměstnání lidí. Jaké jsou nejpožadovanější omalovánky pro ženy? Jsou to motivy Kamarád Timmy, Atlantida: Tajemná říše, Alf, Batman nebo též Angelína balerína. Je ale složité je zdarma získat a proto je na našich stránkách nemáme. Nejvyhledávanější omalovánky pro malé děti které tu máme ke stažení jsou: liška, princezna, lokomotiva s vagónky, raketa a nebo lokomotiva. Ať vám omalovánka sumo přinese mnoho radosti.


Najít na webu


Reklamní blok


(c) 2024 Luksoft.cz | Zásady ochrany osobních údajů