Výběr obrázků


Číslo 6 - obrázek pro děti k vybarvení

Omalovánka květiny k vytisknutí a vybarvení

Domek - obrázek, omalovánka k tisku

Červená karkulka - obrázek, omalovánka k tisku

Hranolky - obrázek zdarma ke stažení

Obrázek hokejové přilby k vytisknutí

Omalovánka snowboarding zdarma k vytištění

Omalovánka vhodná pro tisk pojmenovaná snowboarding k obarvování pro seniory. Omalovánka snowboarding je zdarma ke stažení.


Omalovánka, obrázek Snowboarding - Sport - k vytisknutí, pro děti k vybarvení zdarma, online ke stažení a vytištění


Rozměry omalovánky ke stažení

     Omalovánka - Snowboarding - A5            Omalovánka - Snowboarding - A4       

Obrázek, omalovánka k vytištění Snowboarding patří do kategorie Sport

Klíčová slova: k vybarvení, ke stažení, ke stáhnutí, online, dětské obrázky, obrázek, omalovánky, k tisku, zadarmo, k vytisknutí, k vytištění, Sport, domalovánky, omalovánka

Mladé dívky potěší omalovánky princezen, omalovánky koní nebo omalovánky psů.

Obrázek Snowboarding k vytištění a k vybarvení

Dětská omalovánka k vytištění s snowboardingem je připravena k uložení ve dvou formátech - pro tisk na papír A4 nebo A5. Vyberte si prosím jeden z nich. Ilustrace poté bude k dispozici ke stažení v novém okně internetového prohlížeče (Firefox, Opera apod.). Omalovánku tiskněte na kvalitní papír. K obarvení lze následně zvolit nejrůznější psací potřeby - grafitové tužky, voskové tužky, olejové pastely, pastelové tužky a tempery. Pomůcek na malování je pro naše zlatíčka k dispozici neuvěřitelné množství. Omalovánku snowboarding lze též vybarvit na počítači - není potřeba tisknutí. Po stažení do vašeho počítače obrázek můžete otevřít v grafickém editoru (třeba malování ve Windows). Tato omalovánka k vytisknutí s snowboardingem má nejrůznější výhody. Mimoto, že je dostupná bez placení tak nemusíte ani jezdit do obchodu s knihami, šetří elektřinu, peníze a dětské oči. Omalovánky nejsou pro naše zlatíčka jen primitivní hrou, ale dokonce i důležitou výukovou pomůckou. Nejen že se dítě učí zacházet s psacími či výtvarnými potřebami (kupř. grafitové tužky, voskové tužky nebo také olejové pastely), ale učí se i poznávat a pojmenovávat různé objekty nebo činnosti. Může mu to pomoct se naučit poznávat třeba čísla, jednotlivé druhy rostlin, postavy z pohádek a pochopitelně i snowboarding :-). Dítě se prostřednictvím omalovánek k vytisknutí dále může dozvědět například jak vypadají zvířátka, dopravní prostředky případně zvířata. Jaké jsou nejoblíbenější omalovánky pro malé caparty? Jsou to motivy Batman, Hledá se Nemo, Lion King, Holly Hobbie a Monster High. Kvůli autorským právům je tu bohužel nemáme (nejsou zadarmo). Nejstahovanější omalovánky pro malé ratolesti které na našich stránkách máme k uložení jsou: sněhulák, draci, lokomotiva, auta a Popeláři. Přejeme mnoho radosti s omalovánkou snowboarding.


Hledat slovo


Sponzorované odkazy


(c) 2024 Luksoft.cz | Zásady ochrany osobních údajů