Nej omalovánky


Oslík - obrázek, omalovánka k tisku

Babička - obrázek pro děti k vybarvení

Trojka - obrázek zdarma ke stažení

Stužka - obrázek pro děti k vybarvení

Omalovánka s nemocným pejskem

Omalovánka s vánočním stromem

Omalovánka snowboarding k vytisknutí

Omalovánka pro nejmenší dostupná pod názvem snowboarding k omalování pro ženy. Omalovánka snowboarding je zadarmo ke stáhnutí.


Omalovánka, obrázek Snowboarding - Sport - k vytisknutí, pro děti k vybarvení zdarma, online ke stažení a vytištění


Formáty obrázku ke stažení

     Omalovánka - Snowboarding - A5            Omalovánka - Snowboarding - A4       

Obrázek, omalovánka k vytištění Snowboarding patří do kategorie Sport

Klíčová slova: k tisku, k vytisknutí, omalovánka, zdarma, pro děti, obrázky, zadarmo, elektronické omalovánky, domalovánky, online, ke stáhnutí, dětské obrázky, k vytištění, omalovánky

Mladé dívky potěší omalovánky princezen, omalovánky koní nebo omalovánky psů.

Obrázek Snowboarding k vytisknutí a k vybarvení

Omalovánka k tisku s snowboardingem je připravena ke stažení ve dvou formátech - pro tisk na papír A5 a A4. Zvolte si prosím jeden z nich. Ilustrace potom bude k dispozici ke stáhnutí v novém okně prohlížeče webových stránek (Opera, Safari apod.). Omalovánku tiskněte na silnější papír. K obarvení lze pak zvolit různé psací potřeby - tempery, grafitové tužky, propisovací tužky, pera nebo též zvýrazňovače. Pomůcek na malování je pro nejmenší k dispozici ohromné množství. Omalovánku snowboarding lze samozřejmě vybarvit na počítači - není potřeba tisk. Po stažení na hard-disk počítače obrázek můžete otevřít v grafickém editoru (třeba malování ve Windows). Tato omalovánka k tisku pro děti s snowboardingem má různé výhody. Mimoto, že je zdarma tak nemusíte ani nakupovat v papírnictví, šetří dětské oči, peněženku anebo čas. Omalovánky nejsou pro nejmenší jen oddychovou hrou, ale též i důležitou výukovou pomůckou. Nejenom že se dítě učí zacházet s psacími či výtvarnými potřebami (třeba tempery, grafitové tužky případně propisovací tužky), ale učí se i poznávat a pojmenovávat nejrůznější objekty nebo činnosti. Dítě se tak může naučit poznávat třeba zaměstnání lidí, jednotlivá zvířata, zaměstnání a pochopitelně i snowboarding :-). Dítě se prostřednictvím omalovánek k vytisknutí dále může dozvědět například jak vypadají druhy jídel, zvířata a písmenka. Jaké jsou nejstahovanější omalovánky pro dívky? Jsou to motivy Indiana Jones, Shimmer a Shine, Červená Karkulka, Naruto anebo Stašpytlík. Kvůli autorským právům je na našich stránkách bohužel nemáme (nejsou dostupná bez placení). Nejoblíbenější omalovánky pro chlapce které tu máme ke stažení jsou: astronaut, piráti, princezna, kočka a auta. Přejeme mnoho radosti s omalovánkou snowboarding.


Vyhledat slovo


Reklamní blok


(c) 2024 Luksoft.cz | Zásady ochrany osobních údajů