Nej omalovánky


Mojžíš s holí - obrázek, omalovánka k tisku

Děti - omalovánka k vytištění zdarma

Kosmická raketa - obrázek, omalovánka k tisku

Dvojka - obrázek zdarma ke stažení

Housenka - obrázek zdarma ke stažení

Trojka - obrázek zdarma ke stažení

Omalovánka sáňky k vytisknutí

Dětská omalovánka k vytisknutí se jménem sáňky k obarvování pro malé caparty. Omalovánka sáňky je dostupná bez placení k uložení.


Omalovánka, obrázek Sáňky - Sport - k vytisknutí, pro děti k vybarvení zdarma, online ke stažení a vytištění


Zvolte si velikost omalovánky ke stažení

     Omalovánka - Sáňky - A5            Omalovánka - Sáňky - A4       

Obrázek, omalovánka k vytištění Sáňky patří do kategorie Sport

Klíčová slova: obrázky, ke stažení, online, dětské obrázky, ke stáhnutí, domalovánky, k vytisknutí, Sport, pro děti, omalovánka, elektronické omalovánky, zdarma, zadarmo, k tisku

Máte rádi Vánoce? Kdo ne, že? Připomeňte si je u vánočních omalovánek. Vybarvit si můžete betlém, stromeček či zvoneček.

Obrázek Sáňky k vytisknutí a vybarvení

Omalovánka pro tisk s sáňkami je připravena ke stažení ve dvou formátech - pro vytištění na papír A4 a A5. Zvolte si prosím jeden z nich. Omalovánka pak bude k uložení v novém oknu prohlížeče webových stránek (Safari, Chrome apod.). Doporučujeme tisk na kvalitní papír. K vybarvení poté může dítě vybírat z různých druhů psacích potřeb jako pastelky, olejové pastely, fixy, tužky a nebo křídy. Potřeb na malování je pro tatínky k dispozici celá škála. Obrázek sáňky lze taky vybarvovat v počítači - není třeba tisk. Po uložení na disk ji otevřte v grafickém editoru (například malování ve Windows). Tato omalovánka k vytištění s sáňkami má nejrůznější výhody. Mimo to, že je zdarma tak nemusíte ani navštívit obchodu s dětskou literaturou, šetří dětské oči, oči dětí či čas. Omalovánky nejsou pro tatínky jen nudnou hrou, ale také i důležitou výukovou pomůckou. Nejen že se dítě učí zacházet s výtvarnými nebo psacími potřebami (například pastelky, olejové pastely případně fixy), ale učí se i poznávat a pojmenovávat různé objekty nebo činnosti. Dítě se tak může naučit poznávat třeba zvířata, postavy z pohádek, jednotlivé druhy rostlin a pochopitelně i sáňky :-). Dítě se prostřednictvím omalovánek k vytisknutí dále může dozvědět třeba jak vypadají hudební nástroje, jednotlivá zvířata a květiny. Jaké jsou nejpožadovanější omalovánky pro chlapce? Jsou to motivy Pokémon, Flintstones, Panenka Barbie, Lego či Prasátko peppa. Z autorsko-právních důvodů je na našich stránkách nemáme. Nejoblíbenější omalovánky pro dívky které zde máme ke stažení jsou: psi, raketa, hasiči, auta anebo pes. Přejeme mnoho hezkých chvilek s obrázkem sáňky.


Vyhledávání


Reklamní blok


(c) 2024 Luksoft.cz | Zásady ochrany osobních údajů