Doporučené


Obrázek Ježíš Krista k vytisknutí pro děti

Obrázek zmrzliny k vytisknutí na tiskárně

Příšera - obrázek pro děti k vybarvení

ISS - obrázek, omalovánka k tisku

Koník - obrázek, omalovánka k tisku

Pohádková kačenka - obrázek, omalovánka k tisku

Omalovánka sáňky k tisku, vytisknutí

Omalovánka pojmenovaná sáňky k obarvení pro předškolní děti. Omalovánka sáňky je dostupná bez placení ke stažení.


Omalovánka, obrázek Sáňky - Sport - k vytisknutí, pro děti k vybarvení zdarma, online ke stažení a vytištění


Dostupné formáty omalovánky ke stažení

     Omalovánka - Sáňky - A5            Omalovánka - Sáňky - A4       

Obrázek, omalovánka k vytištění Sáňky patří do kategorie Sport

Klíčová slova: ke stažení, omalovánky, online, vymalovánky, obrázky, obrázek, zadarmo, Sáňky, dětské obrázky, zdarma, k vybarvení, pro děti, k vytisknutí, Sport

Máte rádi Vánoce? Kdo ne, že? Připomeňte si je u vánočních omalovánek. Vybarvit si můžete betlém, stromeček či zvoneček.

Obrázek Sáňky k vytisknutí a k vybarvení

Dětská omalovánka k vytištění s sáňkami je připravena ke stáhnutí ve dvou formátech - pro tisknutí na papír A5 a A4. Zvolte si prosím jeden z nich. Omalovánka pak bude připravena ke stažení v novém okně internetového prohlížeče (Internet explorer, Chrome apod.). Doporučujeme tisk na papír s vysokou gramáží. K omalování poté může dítě vybírat z nejrůznějších druhů psacích potřeb jako voskové tužky, temperové barvy, uhlíky, křídy nebo propisovací tužky. Možností je pro puberťáky k dispozici ohromující množství. Omalovánku sáňky lze dokonce vybarvovat bez tisku v grafickém programu (například Gimp nebo Paintbrush). Tato omalovánka k tisku s sáňkami má různé výhody. Mimoto, že je zdarma tak nemusíte ani nakupovat v knihkupectví nebo papírnictví, šetří počítač, oči dětí a peníze. Omalovánky nejsou pro puberťáky jen zábavou, ale samozřejmě i důležitou výukovou pomůckou. Nejenom že se dítě učí zacházet s psacími a výtvarnými potřebami (např. voskové tužky, temperové barvy a uhlíky), ale učí se i poznávat a pojmenovávat nejrůznější objekty nebo činnosti. Může mu to pomoci se naučit poznávat třeba postavy z pohádek, různé kytky, lidské profese a pochopitelně i sáňky :-). Dítě se prostřednictvím omalovánek k vytisknutí dále může dozvědět třeba jak vypadají zaměstnání lidí, jednotlivé druhy rostlin anebo jednotlivá zvířata. Jaké jsou nejoblíbenější omalovánky pro malé děti? Jsou to motivy Příběh hraček, Dragon Ball Z, Rio, Flintstoneovi a Frozen. Kvůli licenčním podmínkám je zde bohužel nemáme. Nejstahovanější omalovánky pro nejmenší děcka které tady máme ke stáhnutí jsou: auta, koně, dinosauři, raketa a nebo hasiči. Budeme rádi, v případě že se vám omalovánka sáněk bude líbit.


Najít slovo


Inzerce


(c) 2024 Luksoft.cz | Zásady ochrany osobních údajů