Nejstahovanější


Lodička - omalovánka k vytištění zdarma

Tulipán - omalovánka k vytištění zdarma

Obrázek zmrzliny k vytisknutí na tiskárně

Chlapeček - obrázek, omalovánka k tisku

Mojžíš s holí - obrázek, omalovánka k tisku

Obrázek se Santou k vytisknutí, pro děti k vybarvení

Omalovánka ragby k vytisknutí

Dětská omalovánka k vytištění dostupná pod jménem Ragby k omalování pro kluky. Omalovánka Ragby je dostupná bez placení ke stažení.


Omalovánka, obrázek Ragby - Sport - k vytisknutí, pro děti k vybarvení zdarma, online ke stažení a vytištění


Vyberte si rozměry omalovánky ke stažení

     Omalovánka - Ragby - A5            Omalovánka - Ragby - A4       

Obrázek, omalovánka k vytištění Ragby patří do kategorie Sport

Klíčová slova: omalovánky, zdarma, ke stažení, pro děti, zadarmo, Sport, elektronické omalovánky, omalovánka, k vybarvení, ke stáhnutí, k vytisknutí, Ragby, vymalovánky, domalovánky

Mladé dívky potěší omalovánky princezen, omalovánky koní nebo omalovánky psů.

Obrázek Ragby k vytištění a k vybarvení

Dětská omalovánka s Ragby je připravena ke stáhnutí ve dvou formátech - pro tisk na papír A5 a A4. Zvolte si prosím jeden z nich. Ilustrace potom bude ke stažení v novém oknu browseru (Chrome, Chromium apod.). Doporučujeme vám omalovánku vytisknout na kvalitnější papír. K vybarvování lze následně zvolit nejrůznější psací potřeby - uhly, křídy, fixky, zvýrazňovače a olejové pastely. Dostupných kreslících potřeb je pro dívky vskutku velmi mnoho. Omalovánku Ragby lze také vybarvit na počítači - není potřeba tisk. Po uložení do paměti vašeho zařízení obrázek můžete otevřít v grafickém editoru (třeba malování ve Windows). Tato omalovánka k vytisknutí s Ragby má nejrůznější výhody. Nadto, že je zdarma tak nemusíte ani nakupovat v obchodu s knížkami, šetří oči dětí, čas a nebo elektrickou energii. Omalovánky nejsou pro dívky jen primitivní hrou, ale taky i důležitou výukovou pomůckou. Nejen že se dítě učí zacházet s psacími případně výtvarnými potřebami (kupř. uhly, křídy nebo fixky), ale učí se i poznávat a pojmenovávat různé objekty nebo činnosti. Může mu to pomoci se naučit poznávat třeba jednotlivá zvířata, lidské profese, sporty a pochopitelně i Ragby :-). Dítě se prostřednictvím omalovánek k vytisknutí dále může dozvědět třeba jak vypadají různé sporty, různá zvířátka nebo též druhy ptáků. Jaké jsou nejvyhledávanější omalovánky pro seniory? Jsou to motivy Bugs Bunny, Bob a Bobek, Marvel Rocket, Pošťák Pat a nebo Superman. Z mnoha důvodů je však nemáme k dispozici. Nejpožadovanější omalovánky pro nejmenší děcka které zde máme ke stáhnutí jsou: pes, dinosauři, draci, astronaut a princezna a princ. Věříme, že se vám obrázek Ragby bude líbit.


Najít na webu


Reklamní blok


(c) 2024 Luksoft.cz | Zásady ochrany osobních údajů