Nejstahovanější


Příšera - obrázek pro děti k vybarvení

Stužka - obrázek pro děti k vybarvení

Hafan - obrázek, omalovánka k tisku

Obrázek slepice k vytisknutí

Květ - obrázek pro děti k vybarvení

Zvon - obrázek zdarma ke stažení

Omalovánka ragby k vytisknutí

Omalovánka pro nejmenší uložená pod názvem Ragby ke kreslení pro malé caparty. Omalovánka Ragby je dostupná bez placení k uložení.


Omalovánka, obrázek Ragby - Sport - k vytisknutí, pro děti k vybarvení zdarma, online ke stažení a vytištění


Obrázek dostupný v rozměrech ke stažení

     Omalovánka - Ragby - A5            Omalovánka - Ragby - A4       

Obrázek, omalovánka k vytištění Ragby patří do kategorie Sport

Klíčová slova: k tisku, ke stažení, k vytisknutí, elektronické omalovánky, domalovánky, omalovánky, dětské obrázky, k vybarvení, k vytištění, Sport, ke stáhnutí, vymalovánky, obrázek, zadarmo

Mladé dívky potěší omalovánky princezen, omalovánky koní nebo omalovánky psů.

Obrázek Ragby k vytisknutí a k vybarvení

Omalovánka k vytištění s Ragby je připravena ke stažení ve dvou formátech - pro tisk na papír A4 a A5. Vyberte si prosím jeden z nich. Obrázek pak bude připraven k uložení v novém oknu browseru (Chromium, Mozilla apod.). Doporučujeme vám tisknout na tvrdší a silnější papír. K obarvení potom může dítě vybírat z řady různých druhů psacích potřeb jako grafitové tužky, zvýrazňovače, umělecké tužky, vodové barvy či křídy. Pomůcek na malování je pro naše zlatíčka k dispozici neuvěřitelné množství. Obrázek Ragby lze samozřejmě vybarvovat v počítači - není třeba vytištění. Po stažení na disk ji otevřte v grafickém editoru (kupř. malování ve Windows). Tato omalovánka pro tisk s Ragby má různé výhody. Mimo to, že je zadarmo tak nemusíte ani navštívit papírnictví, šetří elektrickou energii, oči dětí a nebo počítač. Omalovánky nejsou pro naše zlatíčka jen zábavou a hrou, ale taky i důležitou výukovou pomůckou. Nejen že se dítě učí zacházet s psacími nebo též výtvarnými potřebami (kupř. grafitové tužky, zvýrazňovače a umělecké tužky), ale učí se i poznávat a pojmenovávat nejrůznější objekty nebo činnosti. Dítěti to pomůže naučit poznávat třeba zaměstnání lidí, hudební nástroje, jednotlivé druhy ptáků a pochopitelně i Ragby :-). Dítě se prostřednictvím omalovánek k vytisknutí dále může dozvědět např. jak vypadají pohádkové postavy, druhy jídel a postavy z pohádek. Jaké jsou nejstahovanější omalovánky pro seniory? Jsou to motivy Zhu Zhu Pets, Království lesních strážců, Šmoulové, Fortnite a nebo Rumcajs. Nejsou k dispozici zadarmo a tak je tady bohužel nemáme. Nejoblíbenější omalovánky pro malé ratolesti které tu máme ke stažení jsou: netopýr, liška, princezna a princ, piráti případně psi. Věříme, že se vám obrázek Ragby bude líbit.


Prohledat web


Reklamní blok


(c) 2024 Luksoft.cz | Zásady ochrany osobních údajů