Výběr omalovánek


Ježíš Kristus - omalovánka k vytištění zdarma

Plyšový medvídek - omalovánka online ke stažení a vytisknutí

Pták na větvi - obrázek, omalovánka k tisku

Viola - obrázek k vytisknutí zdarma

Úředník - omalovánka online ke stažení a vytisknutí

Otrokář - omalovánka online ke stažení a vytisknutí

Omalovánka ragbista k tisku, vytisknutí

Dětská omalovánka k vytištění uložená pod názvem ragbista k vybarvení pro kluky. Omalovánka ragbista je zadarmo ke stáhnutí.


Omalovánka, obrázek Ragbista - Sport - k vytisknutí, pro děti k vybarvení zdarma, online ke stažení a vytištění


Dostupné formáty obrázku ke stažení

     Omalovánka - Ragbista - A5            Omalovánka - Ragbista - A4       

Obrázek, omalovánka k vytištění Ragbista patří do kategorie Sport

Klíčová slova: k vytisknutí, zdarma, pro děti, vymalovánky, dětské obrázky, k tisku, k vybarvení, obrázek, elektronické omalovánky, obrázky, online, Ragbista, ke stáhnutí, Sport

Mladé dívky potěší omalovánky princezen, omalovánky koní nebo omalovánky psů.

Obrázek Ragbista k vytisknutí a vybarvení

Omalovánka s ragbistou je připravena k uložení ve dvou formátech - pro tisk na papír A4 nebo A5. Vyberte si prosím jeden z nich. Omalovánka pak bude připravena ke stáhnutí v novém oknu browseru (Firefox, Opera apod.). Omalovánku tiskněte na kvalitnější papír. Ke kreslení následně může dítě vybírat z mnoha různých typů psacích potřeb jako zvýrazňovače, akrylové barvy, uhly, tempery případně propisovací tužky. Výtvarných potřeb je pro malá děcka k dispozici nepřeberné množství. Obrázek ragbista lze též vybarvovat v počítači - není třeba vytištění. Po stažení na disk ji otevřte v grafickém editoru (např. malování ve Windows). Tato dětská omalovánka k vytisknutí s ragbistou má různé výhody. Mimo to, že je dostupná bez placení tak nemusíte ani navštívit papírnictví nebo knihkupectví, šetří elektrickou energii, počítač anebo oči dětí. Omalovánky nejsou pro malá děcka jen nudnou hrou, ale také i důležitou výukovou pomůckou. Nejen že se dítě učí zacházet s výtvarnými a psacími potřebami (např. zvýrazňovače, akrylové barvy nebo uhly), ale učí se i poznávat a pojmenovávat nejrůznější objekty nebo činnosti. Může mu to pomoci se naučit poznávat třeba postavy z pohádek, sporty, zaměstnání lidí a pochopitelně i ragbistu :-). Dítě se prostřednictvím omalovánek k vytisknutí dále může dozvědět třeba jak vypadají zaměstnání, druhy ptáků a nebo zvířata. Jaké jsou nejpožadovanější omalovánky pro školáky? Jsou to motivy Adiboo, Plamínek a čtyřkoláci, Atlantida: Tajemná říše, Bob a Bobek anebo Požárník Sam. Kvůli právům je tady bohužel nemáme (nejsou zadarmo). Nejvyhledávanější omalovánky pro větší děti které na našich stránkách máme k uložení jsou: traktor, Popeláři, čert, dinosauři a draci. Přejeme mnoho radosti s vybarvování obrázku ragbista.


Vyhledávání


Inzerce


(c) 2024 Luksoft.cz | Zásady ochrany osobních údajů