Top šest


Červená karkulka - obrázek, omalovánka k tisku

Děvčátko - omalovánka online ke stažení a vytisknutí

Obrázek ohníčku zdarma k tisku

Oslík - obrázek, omalovánka k tisku

Číslo 6 - obrázek pro děti k vybarvení

Tulipán - omalovánka k vytištění zdarma

Omalovánka obézní tenistka k vytisknutí

Dětská omalovánka k vytištění pojmenovaná obézní tenistka k omalování pro malé caparty. Omalovánka obézní tenistka je zadarmo ke stažení.


Omalovánka, obrázek Obézní tenistka - Sport - k vytisknutí, pro děti k vybarvení zdarma, online ke stažení a vytištění


Omalovánka ke stažení v rozměrech

     Omalovánka - Obézní tenistka - A5            Omalovánka - Obézní tenistka - A4       

Obrázek, omalovánka k vytištění Obézní tenistka patří do kategorie Sport

Klíčová slova: online, zadarmo, Sport, pro děti, k tisku, dětské obrázky, k vytisknutí, elektronické omalovánky, k vybarvení, omalovánka, domalovánky, omalovánky, obrázek, ke stažení

Stahujte romantické tapety na pozadí vašeho počítače z partnerské stránky. Na výběr máte z mnoha kategorií jako zvířátka nebo příroda.

Obrázek Obézní tenistka k vytisknutí a vybarvení

Dětská omalovánka s obézní tenistkou je připravena k uložení ve dvou formátech - pro tisknutí na papír A5 nebo A4. Vyberte si prosím jeden z nich. Ilustrace poté bude ke stažení v novém oknu internetového prohlížeče (Firefox, Chromium apod.). Doporučujeme vám tisknout na silnější papír s vyšší gramáží. Ke kreslení následně může dítě vybírat z různých druhů psacích potřeb jako akrylové barvy, uhlíky, pastelky, křídy a fixy. Kreslících potřeb je dnes pro dospělé vskutku mnoho. Omalovánku obézní tenistka lze samozřejmě vybarvovat bez tisku v grafickém programu (například Gimp nebo Paintbrush). Tato omalovánka pro nejmenší s obézní tenistkou má různé výhody. Mimo to, že je zdarma tak nemusíte ani navštívit obchodu s knihami, šetří peněženku, elektřinu a čas. Omalovánky nejsou pro dospělé jen oddychovou hrou, ale taky i důležitou výukovou pomůckou. Nejenom že se dítě učí zacházet s výtvarnými nebo také psacími potřebami (kupř. akrylové barvy, uhlíky či pastelky), ale učí se i poznávat a pojmenovávat nejrůznější objekty nebo činnosti. Může mu to pomoct se naučit poznávat třeba dopravní prostředky, zaměstnání, čísla a pochopitelně i obézní tenistku :-). Dítě se prostřednictvím omalovánek k vytisknutí dále může dozvědět třeba jak vypadají zvířátka, druhy automobilů a sporty. Jaké jsou nejpožadovanější omalovánky pro malé ratolesti? Jsou to motivy Anime, Plants vs. Zombies, Panenka Barbie, Malá mořská víla a Grinch. Bohužel jsme ale tyto zajímavé omalovánky k vytisknutí nesehnali a proto je tu nemáme. Nejoblíbenější omalovánky pro nejmenší děti které zde máme k uložení jsou: miminko, mašinka, astronaut, auto a nebo astronaut. Ať si vaše dítko užije malování obézní tenistky.


Hledat slovo


Reklamní blok


(c) 2024 Luksoft.cz | Zásady ochrany osobních údajů