Výběr omalovánek


Harfa - omalovánka k vytištění zdarma

Zvonky - obrázek zdarma ke stažení

Lyžař - obrázek zdarma ke stažení

Lama alpaka - obrázek, omalovánka k tisku

Tulipán - omalovánka k vytištění zdarma

Obrázek Ježíš Krista k vytisknutí pro děti

Omalovánka obézní tenistka k tisku, vytisknutí

Dětská omalovánka dostupná pod názvem obézní tenistka k omalování pro předškoláky. Omalovánka obézní tenistka je dostupná bez placení k uložení.


Omalovánka, obrázek Obézní tenistka - Sport - k vytisknutí, pro děti k vybarvení zdarma, online ke stažení a vytištění


Vyberte si rozměry omalovánky ke stažení

     Omalovánka - Obézní tenistka - A5            Omalovánka - Obézní tenistka - A4       

Obrázek, omalovánka k vytištění Obézní tenistka patří do kategorie Sport

Klíčová slova: zdarma, k vybarvení, online, zadarmo, k vytištění, obrázek, Obézní tenistka, Sport, ke stažení, elektronické omalovánky, obrázky, pro děti, omalovánky, dětské obrázky

Stahujte romantické tapety na pozadí vašeho počítače z partnerské stránky. Na výběr máte z mnoha kategorií jako zvířátka nebo příroda.

Obrázek Obézní tenistka k vytisknutí a k vybarvení

Dětská omalovánka k vytištění s obézní tenistkou je připravena ke stažení ve dvou formátech - pro vytištění na papír A5 nebo A4. Zvolte si prosím jeden z nich. Ilustrace potom bude připravena k uložení v novém oknu internetového browseru (Chromium, Opera apod.). Omalovánku tiskněte na kvalitnější papír. K obarvování pak může dítě vybírat z nejrůznějších druhů psacích potřeb jako propisovací tužky, vodové barvy, pastelové tužky, grafitové tužky nebo též křídy. Malovacích potřeb je pro ženy k dispozici celá škála. Obrázek obézní tenistka lze též vybarvovat v počítači - není třeba tisknutí. Po uložení na disk ji otevřte v grafickém editoru (kupř. malování ve Windows). Tato omalovánka pro nejmenší s obézní tenistkou má různé výhody. Kromě toho, že je zadarmo tak nemusíte ani jezdit do obchodu s knížkami, šetří elektřinu, peníze anebo elektrickou energii. Omalovánky nejsou pro ženy jen zábavou a hrou, ale také i důležitou výukovou pomůckou. Nejen že se dítě učí zacházet s výtvarnými nebo také psacími potřebami (kupř. propisovací tužky, vodové barvy či pastelové tužky), ale učí se i poznávat a pojmenovávat nejrůznější objekty nebo činnosti. Může mu to pomoct se naučit poznávat třeba rostliny, jednotlivé druhy rostlin, druhy jídel a pochopitelně i obézní tenistku :-). Dítě se prostřednictvím omalovánek k vytisknutí dále může dozvědět například jak vypadají druhy sportů, lidské profese a různá zvířata. Jaké jsou nejoblíbenější omalovánky pro chlapečky? Jsou to motivy Příšerky s.r.o., Křemílek a Vochomůrka, Hello Kitty, Atlantida: Tajemná říše anebo Kim Possible. Kvůli právům je tu bohužel nemáme (nejsou dostupná bez placení). Nejstahovanější omalovánky pro dospělé které zde máme ke stažení jsou: plachetnice, piráti, traktor, lokomotiva s vagónky a mašinka. Nechť omalovánka s obézní tenistkou přinese mnoho pěkných chvil vašemu děcku.


Vyhledat slovo


Inzerce


(c) 2024 Luksoft.cz | Zásady ochrany osobních údajů