Doporučujeme


Květina - omalovánka k vytištění zdarma

Číslo 5 - omalovánka online ke stažení a vytisknutí

Otrokář - omalovánka online ke stažení a vytisknutí

Kaktus - omalovánka online ke stažení a vytisknutí

Omalovánka budovy k vytisknutí

Babička - obrázek pro děti k vybarvení

Omalovánka míč zdarma k vytištění

Dětská omalovánka uložená pod názvem míč k obarvení pro holčičky. Omalovánka míč je zdarma k uložení.


Omalovánka, obrázek Míč - Sport - k vytisknutí, pro děti k vybarvení zdarma, online ke stažení a vytištění


Dostupné rozměry obrázku ke stažení

     Omalovánka - Míč - A5            Omalovánka - Míč - A4       

Obrázek, omalovánka k vytištění Míč patří do kategorie Sport

Klíčová slova: zadarmo, Míč, dětské obrázky, obrázek, online, elektronické omalovánky, k vytištění, omalovánka, obrázky, k tisku, zdarma, k vytisknutí, ke stáhnutí, k vybarvení

Chcete si zatraktivnit vzhled vašeho tabletu, mobilního telefonu nebo počítače? Jedním z rychlých a levných způsobů je změna tapety pracovní plochy. Mezi neoblíbenější pozadí patří horský vrchol, kapky vody a obilí.

Obrázek k vybarvení Míč k vytištění pro děti

Omalovánka pro nejmenší s míčem je připravena ke stažení ve dvou formátech - pro vytištění na papír A4 a A5. Zvolte si prosím jeden z nich. Ilustrace poté bude připravena k uložení v novém okně webového browseru (Firefox, Chromium apod.). Doporučujeme tisknutí na tvrdší a silnější papír. K obarvování lze potom zvolit nejrůznější psací potřeby - fixy, akrylové barvy, umělecké tužky, tempery anebo temperové barvy. Malovacích potřeb je pro naše zlatíčka k dispozici pestrá škála. Omalovánku míč lze taky vybarvovat bez tisku v grafickém programu (například Gimp nebo Paintbrush). Tato dětská omalovánka k vytisknutí s míčem má nejrůznější výhody. Mimo to, že je dostupná bez placení tak nemusíte ani nakupovat v papírnictví, šetří elektrickou energii, peníze případně peněženku. Omalovánky nejsou pro naše zlatíčka jen nudnou hrou, ale také i důležitou výukovou pomůckou. Nejen že se dítě učí zacházet s psacími nebo též výtvarnými potřebami (např. fixy, akrylové barvy a umělecké tužky), ale učí se i poznávat a pojmenovávat různé objekty nebo činnosti. Dítěti to pomůže naučit poznávat třeba různé sporty, květiny, pohádkové postavy a pochopitelně i míče :-). Dítě se prostřednictvím omalovánek k vytisknutí dále může dozvědět kupř. jak vypadají různá zvířata, druhy ptáků a nebo lidské profese. Jaké jsou nejhledanější omalovánky pro chlapce? Jsou to motivy Aladin, Bořek stavitel, Superman, Boule a Bill případně Harry Potter. Kvůli licenčním podmínkám je tu bohužel nemáme. Nejvyhledávanější omalovánky pro nejmenší děcka které zde máme ke stažení jsou: traktor, vláček, hasiči, liška a koně. Nechť vám omalovánka s míčem přinese mnoho hezkých chvil.


Prohledat web


Sponzorované odkazy


(c) 2024 Luksoft.cz | Zásady ochrany osobních údajů