Top obrázky


Brusič - omalovánka online ke stažení a vytisknutí

Zvon - obrázek zdarma ke stažení

Člověk - obrázek, omalovánka k tisku

Kokosová palma - obrázek, omalovánka k tisku

Omalovánka s nemocným pejskem

Omalovánka tenistky

Omalovánka míč k vytisknutí pro děti zdarma

Dětská omalovánka k vytisknutí nazvaná míč k obarvení pro slečny. Omalovánka míč je zdarma ke stáhnutí.


Omalovánka, obrázek Míč - Sport - k vytisknutí, pro děti k vybarvení zdarma, online ke stažení a vytištění


Formáty obrázku ke stažení

     Omalovánka - Míč - A5            Omalovánka - Míč - A4       

Obrázek, omalovánka k vytištění Míč patří do kategorie Sport

Klíčová slova: zadarmo, Sport, pro děti, online, zdarma, k vybarvení, domalovánky, dětské obrázky, obrázky, k tisku, obrázek, vymalovánky, k vytisknutí, ke stáhnutí

Chcete si zatraktivnit vzhled vašeho tabletu, mobilního telefonu nebo počítače? Jedním z rychlých a levných způsobů je změna tapety pracovní plochy. Mezi neoblíbenější pozadí patří horský vrchol, kapky vody a obilí.

Obrázek Míč k vytištění a k vybarvení

Omalovánka k vytištění s míčem je připravena k uložení ve dvou formátech - pro tisk na papír A5 a A4. Vyberte si prosím jeden z nich. Ilustrace pak bude ke stáhnutí v novém oknu prohlížeče (Safari, Chromium apod.). Doporučujeme vám omalovánku vytisknout na tvrdší papír. K obarvování potom může dítě vybírat z řady nejrůzných druhů psacích potřeb jako fixky, voskovky, propisovací tužky, křídy a temperové barvy. Výtvarných potřeb je pro předškolní děti vskutku velmi mnoho. Obrázek míč lze také vybarvovat v počítači - není třeba tisknutí. Po stáhnutí na disk ji otevřte v grafickém editoru (třeba malování ve Windows). Tato omalovánka pro nejmenší s míčem má nejrůznější výhody. Nadto, že je zadarmo tak nemusíte ani chodit do obchodu, šetří elektřinu, dětské oči nebo též peněženku. Omalovánky nejsou pro předškolní děti jen zábavou a hrou, ale taky i důležitou výukovou pomůckou. Nejenomže se dítě učí zacházet s výtvarnými a psacími potřebami (třeba fixky, voskovky nebo propisovací tužky), ale učí se i poznávat a pojmenovávat různé objekty nebo činnosti. Může mu to pomoci se naučit poznávat třeba hudební nástroje, rostliny, písmena a pochopitelně i míče :-). Dítě se prostřednictvím omalovánek k vytisknutí dále může dozvědět například jak vypadají zvířata, postavy z pohádek nebo také lidské profese. Jaké jsou nejstahovanější omalovánky pro starší děti? Jsou to motivy Medvědí bratři, Hannah Montana, Holly Hobbie, Ace Ventura nebo též Lego příběh. Z mnoha důvodů je však nemáme k dispozici. Nejhledanější omalovánky pro nejmenší které tu máme k uložení jsou: auta, slon, miminko, pes anebo vláček. Budeme rádi, jestliže se vám omalovánka míče bude líbit.


Vyhledávání


Reklama


(c) 2024 Luksoft.cz | Zásady ochrany osobních údajů