Nejstahovanější


ISS - obrázek, omalovánka k tisku

Číslo 6 - obrázek pro děti k vybarvení

Obrázek slona k vytištění a vybarvení

Hvězdárna - omalovánka k vytištění zdarma

Obrázek Ježíš Krista k vytisknutí pro děti

Jízdní kolo - obrázek pro děti k vybarvení

Omalovánka lyžař k vytisknutí

Omalovánka pro nejmenší označená lyžař ke kreslení pro kluky. Omalovánka lyžař je zdarma k uložení.


Omalovánka, obrázek Lyžař - Sport - k vytisknutí, pro děti k vybarvení zdarma, online ke stažení a vytištění


Stahujte obrázek v rozměrech:

     Omalovánka - Lyžař - A5            Omalovánka - Lyžař - A4       

Obrázek, omalovánka k vytištění Lyžař patří do kategorie Sport

Klíčová slova: online, ke stažení, k tisku, k vybarvení, Lyžař, zdarma, k vytištění, zadarmo, elektronické omalovánky, k vytisknutí, Sport, omalovánky, vymalovánky, dětské obrázky

Máte rádi Vánoce? Kdo ne, že? Připomeňte si je u vánočních omalovánek. Vybarvit si můžete betlém, stromeček či zvoneček.

Obrázek Lyžař k vytisknutí a vybarvení

Omalovánka s lyžařem je připravena ke stáhnutí ve dvou formátech - pro tisk na papír A4 a A5. Vyberte si prosím jeden z nich. Omalovánka potom bude připravena k uložení v novém okně internetového prohlížeče (Opera, Mozilla apod.). Doporučujeme vytištění na pevnější papír. K obarvování pak může dítě vybírat z mnoha různých druhů psacích potřeb jako tužky, voskové tužky, akrylové barvy, umělecké tužky nebo též fixky. Výtvarných potřeb je pro holčičky k dispozici celá škála. Omalovánku lyžař lze taky vybarvovat bez tisku v grafickém programu (například Gimp nebo Paintbrush). Tato omalovánka k tisku pro děti s lyžařem má různé výhody. Nadto, že je zadarmo tak nemusíte ani vstoupit do obchodu, šetří elektřinu, peníze a počítač. Omalovánky nejsou pro holčičky jen bezduchou zábavou, ale též i důležitou výukovou pomůckou. Nejenže se dítě učí zacházet s psacími či výtvarnými potřebami (třeba tužky, voskové tužky a nebo akrylové barvy), ale učí se i poznávat a pojmenovávat nejrůznější objekty nebo činnosti. Může mu to pomoct se naučit poznávat třeba lidské profese, čísla, rostliny a pochopitelně i lyžaře :-). Dítě se prostřednictvím omalovánek k vytisknutí dále může dozvědět kupř. jak vypadají zaměstnání, dopravní prostředky nebo také postavy z pohádek. Jaké jsou nejoblíbenější omalovánky pro děti? Jsou to motivy Gumídci, Na vlásku, Scooby Doo, Superčarodějnice a Bob a Bobek. Kvůli licenčním podmínkám je tady bohužel nemáme. Nejvyhledávanější omalovánky pro naše zlatíčka které na našich stránkách máme ke stáhnutí jsou: princezna, auta, raketa, hasiči případně koně. Přejeme mnoho pěkných chvil s omalovánkou lyžař.


Najít na webu


Reklamní blok


(c) 2024 Luksoft.cz | Zásady ochrany osobních údajů