Nejstahovanější


Číslo 1 - obrázek pro děti k vybarvení

Mimozemšťan - omalovánka k vytištění zdarma

Loď Vikingů - omalovánka online ke stažení a vytisknutí

Karate - omalovánka k vytištění zdarma

Trojka - obrázek zdarma ke stažení

Lyra - obrázek, omalovánka k tisku

Omalovánka lyžař k vytisknutí

Omalovánka se jménem lyžař k obarvování pro chlapečky. Omalovánka lyžař je zadarmo k uložení.


Omalovánka, obrázek Lyžař - Sport - k vytisknutí, pro děti k vybarvení zdarma, online ke stažení a vytištění


Dostupné formáty obrázku ke stažení

     Omalovánka - Lyžař - A5            Omalovánka - Lyžař - A4       

Obrázek, omalovánka k vytištění Lyžař patří do kategorie Sport

Klíčová slova: omalovánky, elektronické omalovánky, obrázek, omalovánka, obrázky, online, k vytisknutí, ke stáhnutí, vymalovánky, dětské obrázky, k tisku, k vytištění, Sport, zadarmo

Máte rádi Vánoce? Kdo ne, že? Připomeňte si je u vánočních omalovánek. Vybarvit si můžete betlém, stromeček či zvoneček.

Obrázek Lyžař k vytisknutí a k vybarvení

Omalovánka k vytištění s lyžařem je připravena ke stáhnutí ve dvou formátech - pro tisk na papír A4 nebo A5. Zvolte si prosím jeden z nich. Omalovánka pak bude k uložení v novém oknu internetového browseru (Chrome, Opera apod.). Doporučujeme vám omalovánku vytisknout na papír s větší gramáží. K vybarvení lze následně zvolit různé psací potřeby - umělecké tužky, zvýrazňovače, temperové barvy, tužky nebo uhlíky. Potřeb na malování je pro školáky k dispozici nepřeberné množství. Omalovánku lyžař lze dokonce vybarvovat bez tisku v grafickém programu (kupř. Gimp nebo Paintbrush). Tato omalovánka vhodná pro tisk s lyžařem má různé výhody. Vyjma toho, že je dostupná bez placení tak nemusíte ani navštívit obchodu s dětskou literaturou, šetří zrak dětí, peníze nebo také počítač. Omalovánky nejsou pro školáky jen oddychovou hrou, ale samozřejmě i důležitou výukovou pomůckou. Nejenom že se dítě učí zacházet s výtvarnými a psacími potřebami (třeba umělecké tužky, zvýrazňovače či temperové barvy), ale učí se i poznávat a pojmenovávat nejrůznější objekty nebo činnosti. Může mu to pomoci se naučit poznávat třeba kytky, postavy z pohádek, květiny a pochopitelně i lyžaře :-). Dítě se prostřednictvím omalovánek k vytisknutí dále může dozvědět např. jak vypadají zaměstnání lidí, dopravní prostředky a nebo rostliny. Jaké jsou nejoblíbenější omalovánky pro prcky? Jsou to motivy Among Us, Čaroděj Modromír, Kráska a zvíře, Naruto nebo také Peter Pan. Ty na našich stránkách však nemáme. Nejhledanější omalovánky pro holčičky které zde máme ke stáhnutí jsou: miminko, Santa Klaus, draci, raketa a auta. Přejeme vám i vašemu dítěti mnoho pěkných chvil s omalovánkou lyžaře.


Prohledat web


Reklamní blok


(c) 2024 Luksoft.cz | Zásady ochrany osobních údajů