Výběr omalovánek


Lama alpaka - obrázek, omalovánka k tisku

Rusalka - obrázek, omalovánka k tisku

Omalovánka budovy k vytisknutí

Triko - obrázek, omalovánka k tisku

Zbroj - obrázek zdarma ke stažení

Obrázek psa k tisku

Omalovánka karate k tisku, vytisknutí

Omalovánka nazvaná karate k vybarvování pro školáky. Omalovánka karate je zadarmo ke stáhnutí.


Omalovánka, obrázek Karate - Sport - k vytisknutí, pro děti k vybarvení zdarma, online ke stažení a vytištění


Vyberte si rozměr obrázku ke stažení

     Omalovánka - Karate - A5            Omalovánka - Karate - A4       

Obrázek, omalovánka k vytištění Karate patří do kategorie Sport

Klíčová slova: pro děti, k vytištění, elektronické omalovánky, dětské obrázky, Karate, k vytisknutí, obrázky, k tisku, zdarma, ke stáhnutí, online, vymalovánky, omalovánka, obrázek

Máte rádi Vánoce? Kdo ne, že? Připomeňte si je u vánočních omalovánek. Vybarvit si můžete betlém, stromeček či zvoneček.

Obrázek Karate k vytisknutí a vybarvení

Omalovánka k vytisknutí s karatem je připravena ke stažení ve dvou formátech - pro tisk na papír A5 a A4. Zvolte si prosím jeden z nich. Ilustrace následně bude ke stáhnutí v novém oknu prohlížeče (Chrome, Chromium apod.). Doporučujeme vám tisknout na papír s větší tloušťkou. K obarvení poté může dítě vybírat z řady různých druhů psacích potřeb jako zvýrazňovače, voskové tužky, pera, uhly nebo také křídy. Potřeb na malování je pro předškolní děti vskutku velmi mnoho. Obrázek karate lze taky vybarvovat v počítači - není třeba tisknutí. Po stažení na disk ji otevřte v grafickém editoru (například malování ve Windows). Tato omalovánka k tisku pro děti s karatem má různé výhody. Vyjma toho, že je zdarma tak nemusíte ani chodit do papírnictví nebo knihkupectví, šetří počítač, dětské oči a elektřinu. Omalovánky nejsou pro předškolní děti jen oddychovou hrou, ale také i důležitou výukovou pomůckou. Nejenže se dítě učí zacházet s psacími či výtvarnými potřebami (například zvýrazňovače, voskové tužky nebo pera), ale učí se i poznávat a pojmenovávat nejrůznější objekty nebo činnosti. Malému to může pomoct se naučit poznávat třeba postavy z pohádek, různé kytky, písmenka a pochopitelně i karate :-). Dítě se prostřednictvím omalovánek k vytisknutí dále může dozvědět kupř. jak vypadají druhy sportů, zvířata anebo pohádkové postavy. Jaké jsou nejoblíbenější omalovánky pro učitelky? Jsou to motivy Diddl, Ice Age, Rákosníček, Sněhurka a Máša a medvěd. Nejsou k dispozici zdarma a tak je tu bohužel nemáme. Nejpožadovanější omalovánky pro malé děti které na našich stránkách máme ke stažení jsou: houby, kočka, Santa Klaus, mašinka případně astronaut. Přejeme mnoho pěkných zážitků při malování obrázku s karatem.


Vyhledávání


Inzerce


(c) 2024 Luksoft.cz | Zásady ochrany osobních údajů