Nejhledanější


Loď Vikingů - omalovánka online ke stažení a vytisknutí

Modlení - obrázek pro děti k vybarvení

Lyžař - obrázek zdarma ke stažení

Tanečnice - obrázek pro děti k vybarvení

ISS - obrázek, omalovánka k tisku

Domek - obrázek, omalovánka k tisku

Omalovánka hokej k vytištění pro děti

Dětská omalovánka označená hokej k obarvování pro dívky. Sportem číslo jedna je pro řadu lidí v ČR lední hokej. Jedná se o fyzicky náročný kontaktní sport. Proto je důležitá robustní výstroj. Její nezbytnou součástí je přilba, která bývá u brankáře často pestrobarevně zdobena. Omalovánka hokej je zdarma ke stáhnutí.


Omalovánka, obrázek Hokej - Sport - k vytisknutí, pro děti k vybarvení zdarma, online ke stažení a vytištění


Omalovánka ke stažení v rozměrech

     Omalovánka - Hokej - A5            Omalovánka - Hokej - A4       

Obrázek, omalovánka k vytištění Hokej patří do kategorie Sport

Klíčová slova: k vybarvení, zdarma, omalovánky, pro děti, Hokej, online, elektronické omalovánky, omalovánka, obrázky, Sport, k tisku, zadarmo, ke stáhnutí, obrázek

Fascinují vaše děti létající stroje? Chtěli by létat jako ptáci? Dopřejte jim alespoň omalovánku letadla, omalovánku helikoptéry nebo omalovánku stíhačky. Narozdíl od letenky jsou online omalovánky zdarma.

Obrázek Hokej k vytisknutí a vybarvení

Omalovánka pro nejmenší s hokejem je připravena ke stažení ve dvou formátech - pro vytištění na papír A5 a A4. Vyberte si prosím jeden z nich. Ilustrace potom bude připravena ke stáhnutí v novém oknu webového prohlížeče (Chromium, Mozilla apod.). Omalovánku tiskněte na pevnější papír. K vybarvování pak může dítě vybírat z různých druhů psacích potřeb jako akrylové barvy, temperové barvy, zvýrazňovače, tempery nebo též fixy. Kreslících Potřeb na malování je pro tatínky k dispozici ohromné množství. Obrázek hokej lze také vybarvovat v počítači - není třeba tisk. Po stažení na disk ji otevřte v grafickém editoru (třeba malování ve Windows). Tato omalovánka k vytištění s hokejem má různé výhody. Nadto, že je zadarmo tak nemusíte ani nakupovat v papírnictví, šetří čas, elektřinu a dětské oči. Omalovánky nejsou pro tatínky jen zábavou, ale samozřejmě i důležitou výukovou pomůckou. Nejenom že se dítě učí zacházet s psacími a výtvarnými potřebami (třeba akrylové barvy, temperové barvy nebo zvýrazňovače), ale učí se i poznávat a pojmenovávat nejrůznější objekty nebo činnosti. Malé dítě tak může naučit poznávat třeba lidské profese, druhy automobilů, zvířátka a pochopitelně i hokej :-). Dítě se prostřednictvím omalovánek k vytisknutí dále může dozvědět kupř. jak vypadají druhy jídel, kytky a nebo jednotlivé druhy rostlin. Jaké jsou nejoblíbenější omalovánky pro prcky? Jsou to motivy Krteček, Lego friends, Lego, Plamínek a čtyřkoláci a Mickey mouse. Bohužel jsme ale tyto zajímavé omalovánky k vytisknutí nesehnali a proto je tady nemáme. Nejpožadovanější omalovánky pro malé ratolesti které zde máme ke stažení jsou: auta, liška, princezna, dinosauři anebo lokomotiva. Ať si vaše dítko užije malování hokeje.


Hledat slovo


Reklamy


(c) 2024 Luksoft.cz | Zásady ochrany osobních údajů