Nejlepší


Obrázek Ježíš Krista k vytisknutí pro děti

Děvče - obrázek pro děti k vybarvení

Děti - omalovánka k vytištění zdarma

Hvězdárna - omalovánka k vytištění zdarma

Obrázek s kočičkou - kočičí omalovánka k tisku

Veselý sněhulák - obrázek, omalovánka k tisku

Omalovánka hod kladivem k vytisknutí pro děti zdarma

Omalovánka k vytištění uložená pod názvem hod kladivem k obarvení pro dívky. Omalovánka muže - sportovce kladiváře. Sportovní omalovánka pro malé sportovce. Omalovánka hod kladivem je zdarma ke stažení.


Omalovánka, obrázek Hod kladivem - Sport - k vytisknutí, pro děti k vybarvení zdarma, online ke stažení a vytištění


Rozměry omalovánky ke stažení

     Omalovánka - Hod kladivem - A5            Omalovánka - Hod kladivem - A4       

Obrázek, omalovánka k vytištění Hod kladivem patří do kategorie Sport

Klíčová slova: Hod kladivem, k vytištění, k vybarvení, domalovánky, obrázky, k tisku, elektronické omalovánky, obrázek, vymalovánky, k vytisknutí, online, omalovánky, ke stažení, ke stáhnutí

Máte rádi Vánoce? Kdo ne, že? Připomeňte si je u vánočních omalovánek. Vybarvit si můžete betlém, stromeček či zvoneček.

Obrázek Hod kladivem k vytištění a k vybarvení

Omalovánka k vytištění s hodem kladivemem je připravena k uložení ve dvou formátech - pro vytištění na papír A4 a A5. Zvolte si prosím jeden z nich. Ilustrace pak bude k dispozici ke stažení v novém okně prohlížeče (Firefox, Internet explorer apod.). Omalovánku tiskněte na silný papír, třeba čtvrtku. K omalování lze potom zvolit různé psací potřeby - uhlíky, pastelové tužky, voskové tužky, vodové barvy nebo též propisovací tužky. Výtvarných potřeb je pro děti k dispozici dlouhá řada. Omalovánku hod kladivem lze též vybarvit na počítači - není potřeba tisk. Po stažení na HDD počítače obrázek můžete otevřít v grafickém editoru (třeba malování ve Windows). Tato omalovánka k tisku pro děti s hodem kladivemem má různé výhody. Mimoto, že je zadarmo tak nemusíte ani jezdit do obchodu s knížkami, šetří oči dětí, elektrickou energii a nebo elektřinu. Omalovánky nejsou pro děti jen zábavou a hrou, ale dokonce i důležitou výukovou pomůckou. Nejenomže se dítě učí zacházet s psacími anebo výtvarnými potřebami (např. uhlíky, pastelové tužky případně voskové tužky), ale učí se i poznávat a pojmenovávat nejrůznější objekty nebo činnosti. Může mu to pomoct se naučit poznávat třeba rostliny, pohádkové postavy, jídla a pochopitelně i hod kladivem :-). Dítě se prostřednictvím omalovánek k vytisknutí dále může dozvědět třeba jak vypadají druhy jídel, písmenka a různé sporty. Jaké jsou nejoblíbenější omalovánky pro malé děti? Jsou to motivy Ledové království, Adiboo, Plants vs. Zombies, Power Strangers a nebo Dragon Ball Z. Kvůli autorským právům je zde bohužel nemáme (nejsou dostupná bez placení). Nejstahovanější omalovánky pro starší děti které tu máme k uložení jsou: liška, dinosauři, draci, princezna nebo loď. Nechť omalovánka s hodem kladivemem přinese mnoho pěkných chvil vašemu děcku.


Najít na webu


Reklama


(c) 2024 Luksoft.cz | Zásady ochrany osobních údajů