Top omalovánky


Modlení - obrázek pro děti k vybarvení

Trojka - obrázek zdarma ke stažení

Kotva - obrázek pro děti k vybarvení

Červená karkulka - obrázek, omalovánka k tisku

Bojovníci - obrázek zdarma ke stažení

Číslo 9 - omalovánka k vytištění zdarma

Omalovánka hod kladivem k vytištění pro děti

Dětská omalovánka k vytisknutí označená hod kladivem k omalování pro seniory. Omalovánka muže - sportovce kladiváře. Sportovní omalovánka pro malé sportovce. Omalovánka hod kladivem je zadarmo ke stažení.


Omalovánka, obrázek Hod kladivem - Sport - k vytisknutí, pro děti k vybarvení zdarma, online ke stažení a vytištění


Vyberte si rozměry obrázku ke stažení

     Omalovánka - Hod kladivem - A5            Omalovánka - Hod kladivem - A4       

Obrázek, omalovánka k vytištění Hod kladivem patří do kategorie Sport

Klíčová slova: obrázky, zdarma, elektronické omalovánky, k vytisknutí, k vytištění, ke stáhnutí, Hod kladivem, ke stažení, Sport, zadarmo, k tisku, online, omalovánky, domalovánky

Máte rádi Vánoce? Kdo ne, že? Připomeňte si je u vánočních omalovánek. Vybarvit si můžete betlém, stromeček či zvoneček.

Obrázek Hod kladivem k vytištění a k vybarvení

Omalovánka s hodem kladivemem je připravena k uložení ve dvou formátech - pro tisk na papír A5 a A4. Zvolte si prosím jeden z nich. Omalovánka poté bude připravena ke stažení v novém okně browseru (Opera, Chrome apod.). Doporučujeme tisknutí na silný a tvrdý papír. Ke kreslení lze potom zvolit nejrůznější psací potřeby - grafitové tužky, fixky, voskové tužky, zvýrazňovače anebo vodové barvy. Potřeb na malování je pro maminky fakt mnoho Omalovánku hod kladivem lze též vybarvovat bez tisku v grafickém programu (třeba Gimp nebo Paintbrush). Tato omalovánka k vytištění s hodem kladivemem má nejrůznější výhody. Mimoto, že je dostupná bez placení tak nemusíte ani vstoupit do knihkupectví nebo papírnictví, šetří elektřinu, dětské oči či čas. Omalovánky nejsou pro maminky jen bezduchou hrou, ale samozřejmě i důležitou výukovou pomůckou. Nejen že se dítě učí zacházet s psacími případně výtvarnými potřebami (například grafitové tužky, fixky nebo voskové tužky), ale učí se i poznávat a pojmenovávat různé objekty nebo činnosti. Dítěti to pomůže naučit poznávat třeba květiny, zaměstnání, písmena a pochopitelně i hod kladivem :-). Dítě se prostřednictvím omalovánek k vytisknutí dále může dozvědět např. jak vypadají jednotlivé druhy rostlin, jídla nebo též druhy jídel. Jaké jsou nejpožadovanější omalovánky pro chlapečky? Jsou to motivy Hello Kitty, Lví hlídka, Lego friends, Monster High či Shimmer a Shine. Ty zde však nemáme. Nejoblíbenější omalovánky pro malé ratolesti které tady máme k uložení jsou: slon, princezna, traktor, čert nebo také sněhulák. Přejeme vám i vašemu dítěti mnoho pěkných chvil s omalovánkou hodu kladivemu.


Najít na webu


Reklamy


(c) 2024 Luksoft.cz | Zásady ochrany osobních údajů