Nej šest


Obrázek slona k vytištění a vybarvení

Katamarán - obrázek zdarma ke stažení

Stužka - obrázek pro děti k vybarvení

Viola - obrázek k vytisknutí zdarma

Obrázek ohníčku zdarma k tisku

Chaloupka - obrázek, omalovánka k tisku

Omalovánka golfista k vytištění pro děti

Omalovánka k vytištění nazvaná golfista k omalování pro chlapce. Omalovánka golfista je zadarmo ke stažení.


Omalovánka, obrázek Golfista - Sport - k vytisknutí, pro děti k vybarvení zdarma, online ke stažení a vytištění


Dostupné formáty obrázku ke stažení

     Omalovánka - Golfista - A5            Omalovánka - Golfista - A4       

Obrázek, omalovánka k vytištění Golfista patří do kategorie Sport

Klíčová slova: vymalovánky, zdarma, dětské obrázky, omalovánky, elektronické omalovánky, k tisku, k vytisknutí, domalovánky, pro děti, zadarmo, obrázky, k vytištění, online, ke stáhnutí

Která dívenka by nechtěla být princeznou? Na svých zlatých vlasech mít královskou korunu? Většině se přání nesplní, ale proč se nezasnít alespoň u pěkných online omalovánek princezen?

Obrázek Golfista k vytisknutí a k vybarvení

Omalovánka k vytištění s golfistou je připravena k uložení ve dvou formátech - pro vytištění na papír A4 nebo A5. Vyberte si prosím jeden z nich. Ilustrace následně bude připravena ke stažení v novém oknu browseru (Firefox, Safari apod.). Doporučujeme vám tisknout na silnější papír, např. čtvrtku. K obarvení poté může dítě vybírat z mnoha různých druhů psacích potřeb jako křídy, umělecké tužky, pera, voskové tužky případně temperové barvy. Možností je dnes pro starší děti k dispozici vskutku hodně. Obrázek golfista lze samozřejmě vybarvovat v počítači - není třeba tisk. Po uložení na disk ji otevřte v grafickém editoru (kupř. malování ve Windows). Tato omalovánka s golfistou má různé výhody. Nadto, že je zdarma tak nemusíte ani jezdit do obchodu s knížkami, šetří oči dětí, čas nebo též peníze. Omalovánky nejsou pro starší děti jen zábavnou hrou, ale také i důležitou výukovou pomůckou. Nejenomže se dítě učí zacházet s psacími či výtvarnými potřebami (kupř. křídy, umělecké tužky nebo pera), ale učí se i poznávat a pojmenovávat nejrůznější objekty nebo činnosti. Může mu to pomoci se naučit poznávat třeba různá zvířata, písmena, jídla a pochopitelně i golfistu :-). Dítě se prostřednictvím omalovánek k vytisknutí dále může dozvědět třeba jak vypadají postavy z pohádek, rostliny nebo také jednotlivá zvířata. Jaké jsou nejoblíbenější omalovánky pro učitelky? Jsou to motivy Popelka, Lví hlídka, Kačer Donald, Ice Age nebo též Paw patrol. Ty tady však nemáme. Nejstahovanější omalovánky pro předškolní děti které tu máme k uložení jsou: pes, psi, traktor, dinosauři anebo astronaut. Přejeme vám i vašemu dítěti mnoho pěkných chvil s omalovánkou golfisty.


Vyhledat slovo


Reklamy


(c) 2024 Luksoft.cz | Zásady ochrany osobních údajů