Top šest


Balalajka - obrázek pro děti k vybarvení

Číslo 6 - obrázek pro děti k vybarvení

Hvězdárna - omalovánka k vytištění zdarma

Křečík - obrázek, omalovánka k tisku

Omalovánka tenistky

Veselý sněhulák - obrázek, omalovánka k tisku

Omalovánka golfista k vytisknutí

Omalovánka pro tisk dostupná pod názvem golfista k vybarvování pro nejmenší. Omalovánka golfista je zadarmo ke stáhnutí.


Omalovánka, obrázek Golfista - Sport - k vytisknutí, pro děti k vybarvení zdarma, online ke stažení a vytištění


Stahujte obrázek v rozměrech:

     Omalovánka - Golfista - A5            Omalovánka - Golfista - A4       

Obrázek, omalovánka k vytištění Golfista patří do kategorie Sport

Klíčová slova: k vytištění, ke stažení, k vytisknutí, omalovánka, k vybarvení, dětské obrázky, Sport, elektronické omalovánky, k tisku, obrázky, omalovánky, zadarmo, Golfista, obrázek

Která dívenka by nechtěla být princeznou? Na svých zlatých vlasech mít královskou korunu? Většině se přání nesplní, ale proč se nezasnít alespoň u pěkných online omalovánek princezen?

Obrázek Golfista k vytisknutí a vybarvení

Omalovánka k tisku s golfistou je připravena ke stažení ve dvou formátech - pro tisk na papír A5 nebo A4. Zvolte si prosím jeden z nich. Omalovánka potom bude k dispozici ke stáhnutí v novém okně browseru (Mozilla, Opera apod.). Omalovánku tiskněte na kvalitní papír. K obarvování lze pak zvolit nejrůznější psací potřeby - tempery, voskové tužky, grafitové tužky, zvýrazňovače či umělecké tužky. Potřeb na malování je pro děti opravdu mnoho. Omalovánku golfista lze dokonce vybarvit na počítači - není potřeba tisknutí. Po stáhnutí na HDD počítače obrázek můžete otevřít v grafickém editoru (třeba malování ve Windows). Tato omalovánka s golfistou má nejrůznější výhody. Vyjma toho, že je zdarma tak nemusíte ani chodit do knihkupectví nebo papírnictví, šetří dětské oči, čas nebo také elektrickou energii. Omalovánky nejsou pro děti jen primitivní hrou, ale též i důležitou výukovou pomůckou. Nejenomže se dítě učí zacházet s psacími anebo výtvarnými potřebami (kupř. tempery, voskové tužky a grafitové tužky), ale učí se i poznávat a pojmenovávat různé objekty nebo činnosti. Malé dítě tak může naučit poznávat třeba květiny, kytky, jednotlivé druhy rostlin a pochopitelně i golfistu :-). Dítě se prostřednictvím omalovánek k vytisknutí dále může dozvědět třeba jak vypadají druhy jídel, druhy ptáků nebo různé kytky. Jaké jsou nejoblíbenější omalovánky pro nejmenší děcka? Jsou to motivy Želvy Ninja, Letopisy Narnie, Kniha džunglí, Spongebob nebo také Anna a Elsa. Kvůli autorským právům je na našich stránkách bohužel nemáme (nejsou dostupná bez placení). Nejhledanější omalovánky pro předškoláky které zde máme ke stažení jsou: drak, koně, princezna a princ, piráti a nebo psi. Nechť vám omalovánka s golfistou přinese mnoho hezkých chvil.


Hledat slovo


Reklamní blok


(c) 2024 Luksoft.cz | Zásady ochrany osobních údajů