Nej obrázky


Lyžař - obrázek zdarma ke stažení

Keltská harfa - omalovánka online ke stažení a vytisknutí

Obrázek s kočičkou - kočičí omalovánka k tisku

Mojžíš - obrázek zdarma ke stažení

Červená karkulka - obrázek, omalovánka k tisku

Pětka - omalovánka online ke stažení a vytisknutí

Omalovánka golf k vytisknutí pro děti zdarma

Omalovánka k tisku pro děti uložená pod názvem golf k obarvení pro ženy. Omalovánka golf je zadarmo ke stáhnutí.


Omalovánka, obrázek Golf - Sport - k vytisknutí, pro děti k vybarvení zdarma, online ke stažení a vytištění


Vyberte si nejvhodnější rozměr obrázku ke stažení

     Omalovánka - Golf - A5            Omalovánka - Golf - A4       

Obrázek, omalovánka k vytištění Golf patří do kategorie Sport

Klíčová slova: obrázky, ke stáhnutí, Golf, domalovánky, omalovánky, k vybarvení, Sport, zdarma, vymalovánky, k tisku, dětské obrázky, online, elektronické omalovánky, ke stažení

Máte chvilinku času? Pokud je vaše odpověď kladná tak se podívejte na partnerskou stránku plnou tapet plochu počítače. Nejoblínější tapety jsou krajina, blesky a jezero..

Obrázek Golf k vytištění a k vybarvení

Dětská omalovánka k vytisknutí s golfem je připravena k uložení ve dvou formátech - pro vytištění na papír A5 nebo A4. Vyberte si prosím jeden z nich. Ilustrace pak bude k dispozici ke stáhnutí v novém okně webového browseru (Firefox, Mozilla apod.). Omalovánku tiskněte na papír s vysokou gramáží. K omalování lze poté zvolit nejrůznější psací potřeby - temperové barvy, křídy, zvýrazňovače, tužky anebo pera. Kreslících Potřeb na malování je pro učitelky k dispozici ohromující množství. Omalovánku golf lze také vybarvit na počítači - není potřeba tisknutí. Po stažení do paměti vašeho zařízení obrázek můžete otevřít v grafickém editoru (třeba malování ve Windows). Tato dětská omalovánka k vytištění s golfem má nejrůznější výhody. Vyjma toho, že je dostupná bez placení tak nemusíte ani nakupovat v knihkupectví nebo papírnictví, šetří počítač, elektřinu či oči dětí. Omalovánky nejsou pro učitelky jen zábavou a hrou, ale dokonce i důležitou výukovou pomůckou. Nejenže se dítě učí zacházet s výtvarnými a nebo psacími potřebami (kupř. temperové barvy, křídy nebo též zvýrazňovače), ale učí se i poznávat a pojmenovávat různé objekty nebo činnosti. Dítě se tak může naučit poznávat třeba jednotlivé druhy ptáků, zaměstnání, jednotlivá zvířata a pochopitelně i golf :-). Dítě se prostřednictvím omalovánek k vytisknutí dále může dozvědět např. jak vypadají písmenka, jednotlivé druhy rostlin nebo různé sporty. Jaké jsou nejstahovanější omalovánky pro holčičky? Jsou to motivy Toy Story, Červená Karkulka, Lego příběh, Bambi či Medvídek Pú. Kvůli autorským právům je tady bohužel nemáme (nejsou zdarma). Nejoblíbenější omalovánky pro děti které na našich stránkách máme k uložení jsou: auto, drak, plachetnice, lokomotiva a koně. Budeme rádi, jestli se vám omalovánka golfa bude líbit.


Hledat slovo


Reklama


(c) 2024 Luksoft.cz | Zásady ochrany osobních údajů