Výběr obrázků


Číslo 6 - obrázek pro děti k vybarvení

Ježíš Kristus - omalovánka k vytištění zdarma

Mikuláš - obrázek pro děti k vybarvení

Trilobit - omalovánka online ke stažení a vytisknutí

Harfa - omalovánka k vytištění zdarma

Pohádková kačenka - obrázek, omalovánka k tisku

Omalovánka fotbalista zdarma k vytištění

Omalovánka pro nejmenší s názvem fotbalista k vybarvení pro ženy. Omalovánka fotbalista je zdarma ke stažení.


Omalovánka, obrázek Fotbalista - Sport - k vytisknutí, pro děti k vybarvení zdarma, online ke stažení a vytištění


Obrázek dostupný ve formátech

     Omalovánka - Fotbalista - A5            Omalovánka - Fotbalista - A4       

Obrázek, omalovánka k vytištění Fotbalista patří do kategorie Sport

Klíčová slova: k vybarvení, elektronické omalovánky, zadarmo, online, omalovánka, dětské obrázky, zdarma, vymalovánky, Fotbalista, obrázek, k tisku, pro děti, omalovánky, ke stažení

Vybarvěte si omalovánky automobilů. K dispozici jsou desítky omalovánek vozů značek Ferrari, Jeep a další. Vybarvit si můžete i další oblíbené vozy - např. hasičské auto nebo traktor.

Obrázek Fotbalista k vytisknutí a k vybarvení

Omalovánka k vytisknutí s fotbalistou je připravena ke stáhnutí ve dvou formátech - pro tisk na papír A5 nebo A4. Zvolte si prosím jeden z nich. Obrázek pak bude k dispozici ke stažení v novém okně prohlížeče webových stránek (Safari, Chrome apod.). Doporučujeme vám omalovánku vytisknout na papír s větší tloušťkou. Ke kreslení lze potom zvolit nejrůznější psací potřeby - fixky, umělecké tužky, pera, pastelky nebo olejové pastely. Potřeb na malování je pro učitelky k dispozici nepřeberné množství. Omalovánku fotbalista lze taky vybarvit na počítači - není potřeba tisk. Po uložení na pevný disk počítače obrázek můžete otevřít v grafickém editoru (třeba malování ve Windows). Tato omalovánka k vytištění s fotbalistou má nejrůznější výhody. Nadto, že je zadarmo tak nemusíte ani chodit do papírnictví, šetří peníze, zrak dětí či peněženku. Omalovánky nejsou pro učitelky jen oddychovou hrou, ale dokonce i důležitou výukovou pomůckou. Nejenomže se dítě učí zacházet s psacími a výtvarnými potřebami (třeba fixky, umělecké tužky nebo také pera), ale učí se i poznávat a pojmenovávat různé objekty nebo činnosti. Dítě se tak může naučit poznávat třeba různé sporty, písmenka, zaměstnání lidí a pochopitelně i fotbalistu :-). Dítě se prostřednictvím omalovánek k vytisknutí dále může dozvědět např. jak vypadají jídla, postavy z pohádek nebo též různé kytky. Jaké jsou nejoblíbenější omalovánky pro dospělé? Jsou to motivy Spiderman, Indiana Jones, Flintstoneovi, Roblox či Minecraft. Z mnoha důvodů je však nemáme k dispozici. Nejstahovanější omalovánky pro malá děcka které tu máme ke stáhnutí jsou: astronaut, sněhulák, vláček, astronaut a mašinka. Ať si vaše dítě užije obrázek fotbalisty.


Najít slovo


Sponzorované odkazy


(c) 2024 Luksoft.cz | Zásady ochrany osobních údajů