Nej omalovánky


Mimozemšťan - omalovánka k vytištění zdarma

Palma - obrázek pro děti k vybarvení

Ledňák obrovský - obrázek, omalovánka k tisku

Rusalka - obrázek, omalovánka k tisku

Děvčátko - omalovánka online ke stažení a vytisknutí

Číslo 6 - obrázek pro děti k vybarvení

Omalovánka fotbalista k vytisknutí

Dětská omalovánka označená fotbalista k omalování pro předškoláky. Omalovánka fotbalista je dostupná bez placení ke stažení.


Omalovánka, obrázek Fotbalista - Sport - k vytisknutí, pro děti k vybarvení zdarma, online ke stažení a vytištění


Obrázek ke stáhnutí ve velikostech

     Omalovánka - Fotbalista - A5            Omalovánka - Fotbalista - A4       

Obrázek, omalovánka k vytištění Fotbalista patří do kategorie Sport

Klíčová slova: k vytisknutí, k vybarvení, vymalovánky, domalovánky, zdarma, dětské obrázky, elektronické omalovánky, k tisku, omalovánky, ke stažení, obrázky, ke stáhnutí, Sport, pro děti

Vybarvěte si omalovánky automobilů. K dispozici jsou desítky omalovánek vozů značek Ferrari, Jeep a další. Vybarvit si můžete i další oblíbené vozy - např. hasičské auto nebo traktor.

Obrázek Fotbalista k vytištění a k vybarvení

Omalovánka pro tisk s fotbalistou je připravena k uložení ve dvou formátech - pro vytištění na papír A4 nebo A5. Zvolte si prosím jeden z nich. Omalovánka následně bude ke stažení v novém oknu prohlížeče (Firefox, Mozilla apod.). Doporučujeme tisknutí na papír s větší gramáží. K obarvování lze poté zvolit nejrůznější psací potřeby - fixky, pera, propisovací tužky, vodové barvy a voskové tužky. Výtvarných potřeb je pro tatínky k dispozici široká škála. Omalovánku fotbalista lze také vybarvit na počítači - není potřeba tisk. Po stáhnutí do paměti počítače obrázek můžete otevřít v grafickém editoru (třeba malování ve Windows). Tato dětská omalovánka k vytisknutí s fotbalistou má nejrůznější výhody. Mimoto, že je zdarma tak nemusíte ani chodit do papírnictví nebo knihkupectví, šetří peněženku, počítač či dětské oči. Omalovánky nejsou pro tatínky jen zábavnou hrou, ale taky i důležitou výukovou pomůckou. Nejenom že se dítě učí zacházet s výtvarnými a psacími potřebami (například fixky, pera a nebo propisovací tužky), ale učí se i poznávat a pojmenovávat různé objekty nebo činnosti. Dítě se tak může naučit poznávat třeba pohádkové postavy, hudební nástroje, dopravní prostředky a pochopitelně i fotbalistu :-). Dítě se prostřednictvím omalovánek k vytisknutí dále může dozvědět kupř. jak vypadají jídla, druhy jídel a různá zvířátka. Jaké jsou nejoblíbenější omalovánky pro seniory? Jsou to motivy Batman, Popelka, Pocahontas, King Kong či Hledá se Dory. Z autorsko-právních důvodů je tu nemáme. Nejhledanější omalovánky pro nejmenší děti které zde máme k uložení jsou: čert, Popeláři, princezna, hasiči nebo vláček. Přejeme mnoho hezkých chvilek s obrázkem fotbalista.


Vyhledávání


Reklamní blok


(c) 2024 Luksoft.cz | Zásady ochrany osobních údajů