Výběr omalovánek


Omalovánka tenistky

Obrázek turisty k tisku, pro děti k vybarvení

Obrázek raketoplánu

Golfista - obrázek, omalovánka k tisku

Modlení - obrázek pro děti k vybarvení

Oslík - obrázek, omalovánka k tisku

Omalovánka box k tisku, vytisknutí

Dětská omalovánka k vytisknutí se jménem box k omalování pro maminky. Dva boxeři v ringu na obrázku k vybarvení. Box je nebezpečný sport. Omalovánka box je dostupná bez placení k uložení.


Omalovánka, obrázek Box - Sport - k vytisknutí, pro děti k vybarvení zdarma, online ke stažení a vytištění


Omalovánka ke stažení ve velikostech

     Omalovánka - Box - A5            Omalovánka - Box - A4       

Obrázek, omalovánka k vytištění Box patří do kategorie Sport

Klíčová slova: online, Box, ke stáhnutí, zadarmo, k vybarvení, k tisku, Sport, ke stažení, obrázky, vymalovánky, dětské obrázky, k vytisknutí, omalovánka, omalovánky

Mladé dívky potěší omalovánky princezen, omalovánky koní nebo omalovánky psů.

Obrázek Box k vytisknutí a k vybarvení

Dětská omalovánka k vytištění s boxem je připravena ke stáhnutí ve dvou formátech - pro tisknutí na papír A5 a A4. Vyberte si prosím jeden z nich. Obrázek pak bude připraven k uložení v novém okně prohlížeče webových stránek (Mozilla, Chromium apod.). Omalovánku je vhodné vytisknout na tvrdší a silnější papír. K vybarvení lze potom zvolit nejrůznější psací potřeby - umělecké tužky, uhlíky, olejové pastely, temperové barvy a propisovací tužky. Možností je pro děti k dispozici široká škála. Omalovánku box lze též vybarvovat bez tisku v grafickém programu (kupř. Gimp nebo Paintbrush). Tato omalovánka vhodná pro tisk s boxem má nejrůznější výhody. Vyjma toho, že je zdarma tak nemusíte ani chodit do obchodu s knížkami, šetří čas, počítač nebo též oči dětí. Omalovánky nejsou pro děti jen nudnou hrou, ale taky i důležitou výukovou pomůckou. Nejenomže se dítě učí zacházet s psacími a výtvarnými potřebami (například umělecké tužky, uhlíky či olejové pastely), ale učí se i poznávat a pojmenovávat různé objekty nebo činnosti. Může mu to pomoci se naučit poznávat třeba různé kytky, různé sporty, kytky a pochopitelně i box :-). Dítě se prostřednictvím omalovánek k vytisknutí dále může dozvědět např. jak vypadají druhy sportů, jednotlivé druhy ptáků nebo také jídla. Jaké jsou nejstahovanější omalovánky pro holčičky? Jsou to motivy Petr Pan, Tlapková patrola, Blesk McQueen, Roblox nebo též Asterix a Obelix. Je však těžké je zdarma sehnat, proto tu nejsou k dispozici. Nejvyhledávanější omalovánky pro seniory které zde máme ke stáhnutí jsou: kočka, princezna, draci, astronaut a nebo traktor. Nechť vám omalovánka s boxem přinese mnoho hezkých chvil.


Vyhledat slovo


Inzerce


(c) 2024 Luksoft.cz | Zásady ochrany osobních údajů