Nejstahovanější


Omalovánka Rakety určená k tisku

Stužka - obrázek pro děti k vybarvení

Pán - omalovánka k vytištění zdarma

Chlapeček - obrázek, omalovánka k tisku

Zajíček s vajíčky - obrázek pro děti k vybarvení

Obrázek jukeboxu

Omalovánka bowling k vytisknutí

Omalovánka uložená pod názvem bowling k obarvení pro učitelky. Omalovánka bowling je zdarma k uložení.


Omalovánka, obrázek Bowling - Sport - k vytisknutí, pro děti k vybarvení zdarma, online ke stažení a vytištění


Obrázek dostupný ve formátech

     Omalovánka - Bowling - A5            Omalovánka - Bowling - A4       

Obrázek, omalovánka k vytištění Bowling patří do kategorie Sport

Klíčová slova: k tisku, k vytisknutí, domalovánky, k vybarvení, ke stažení, obrázek, omalovánky, dětské obrázky, zdarma, zadarmo, Bowling, pro děti, omalovánka, Sport

Máte rádi dinosaury? Zkuste online omalovánky dinosaurů. Vybarvit si můžete Triceratopse, Stegosaura a jiné dávno vyhynulé velikány.

Obrázek Bowling k vytisknutí a vybarvení

Omalovánka k vytištění s bowlingem je připravena ke stáhnutí ve dvou formátech - pro tisk na papír A4 nebo A5. Zvolte si prosím jeden z nich. Obrázek potom bude připraven k uložení v novém okně prohlížeče webových stránek (Internet explorer, Safari apod.). Doporučujeme tisknutí na papír s vyšší gramáží. Ke kreslení následně může dítě vybírat z mnoha různých druhů psacích potřeb jako propisovací tužky, tempery, tužky, akrylové barvy či křídy. Kreslících Potřeb na malování je pro holčičky k dispozici pestrá škála. Omalovánku bowling lze také vybarvovat bez tisku v grafickém programu (kupř. Gimp nebo Paintbrush). Tato omalovánka vhodná pro tisk s bowlingem má nejrůznější výhody. Mimo toho, že je zadarmo tak nemusíte ani nakupovat v papírnictví nebo knihkupectví, šetří oči dětí, elektřinu a nebo dětské oči. Omalovánky nejsou pro holčičky jen bezduchou hrou, ale samozřejmě i důležitou výukovou pomůckou. Nejenže se dítě učí zacházet s výtvarnými a psacími potřebami (třeba propisovací tužky, tempery případně tužky), ale učí se i poznávat a pojmenovávat různé objekty nebo činnosti. Může mu to pomoci se naučit poznávat třeba jídla, hudební nástroje, různá zvířata a pochopitelně i bowling :-). Dítě se prostřednictvím omalovánek k vytisknutí dále může dozvědět například jak vypadají druhy jídel, jednotlivá zvířata nebo jednotlivé druhy ptáků. Jaké jsou nejoblíbenější omalovánky pro větší děti? Jsou to motivy Ratatouille, Indiana Jones, Krteček, Křemílek a Vochomůrka a nebo Spongebob. Kvůli licenčním podmínkám je tady bohužel nemáme. Nejhledanější omalovánky pro děti které tu máme ke stáhnutí jsou: liška, sněhulák, pes, traktor anebo piráti. Přejeme mnoho pěkných chvil s omalovánkou bowling.


Najít na webu


Reklamní blok


(c) 2024 Luksoft.cz | Zásady ochrany osobních údajů