Doporučujeme


Lyžař - obrázek zdarma ke stažení

Obrázek slona k vytištění a vybarvení

Bojovníci - obrázek zdarma ke stažení

ISS - obrázek, omalovánka k tisku

Číslo 6 - obrázek pro děti k vybarvení

Harfa - omalovánka k vytištění zdarma

Omalovánka basseball zdarma k vytištění

Omalovánka k vytisknutí se jménem basseball k obarvení pro tatínky. Omalovánka basseball je zadarmo ke stažení.


Omalovánka, obrázek Basseball - Sport - k vytisknutí, pro děti k vybarvení zdarma, online ke stažení a vytištění


Stahujte obrázek v rozměrech:

     Omalovánka - Basseball - A5            Omalovánka - Basseball - A4       

Obrázek, omalovánka k vytištění Basseball patří do kategorie Sport

Klíčová slova: k vytištění, k tisku, omalovánka, Basseball, domalovánky, obrázky, dětské obrázky, zadarmo, pro děti, obrázek, omalovánky, ke stažení, elektronické omalovánky, k vybarvení

Milujete psy? Pokud je vaše odpověď ano, vyzkoušejte online omalovánky psů vybarvit si můžete jezevčíka, roztomilé štěňátko nebo kokršpaněla.

Obrázek Basseball k vytisknutí a vybarvení

Dětská omalovánka k vytisknutí s basseballem je připravena k uložení ve dvou formátech - pro tisknutí na papír A5 nebo A4. Vyberte si prosím jeden z nich. Obrázek následně bude ke stažení v novém oknu browseru (Chrome, Mozilla apod.). Nejlepší bude tisknout na silnější papír s vyšší gramáží. K omalování lze potom zvolit nejrůznější psací potřeby - akrylové barvy, křídy, tužky, fixy nebo též uhlíky. Kreslících Potřeb na malování je pro malé děti k dispozici dlouhá řada. Omalovánku basseball lze samozřejmě vybarvovat bez tisku v grafickém programu (například Gimp nebo Paintbrush). Tato omalovánka k tisku pro děti s basseballem má nejrůznější výhody. Vyjma toho, že je dostupná bez placení tak nemusíte ani chodit do obchodu, šetří elektrickou energii, elektřinu nebo počítač. Omalovánky nejsou pro malé děti jen oddychovou hrou, ale také i důležitou výukovou pomůckou. Nejenomže se dítě učí zacházet s výtvarnými a psacími potřebami (třeba akrylové barvy, křídy či tužky), ale učí se i poznávat a pojmenovávat různé objekty nebo činnosti. Může mu to pomoci se naučit poznávat třeba lidské profese, písmena, jednotlivé druhy rostlin a pochopitelně i basseball :-). Dítě se prostřednictvím omalovánek k vytisknutí dále může dozvědět např. jak vypadají jednotlivá zvířata, druhy ptáků a různá zvířata. Jaké jsou nejhledanější omalovánky pro kluky? Jsou to motivy Lion King, Superčarodějnice, Frozen, Littlest Pet Shop nebo Mario. Ty na našich stránkách ale nemáme. Nejstahovanější omalovánky pro seniory které tu máme k uložení jsou: plachetnice, hasiči, princezna, mašinka případně raketa. Přejeme vám i vašemu dítěti mnoho pěkných chvil s omalovánkou basseballu.


Najít na webu


Sponzorované odkazy


(c) 2024 Luksoft.cz | Zásady ochrany osobních údajů