Výběr obrázků


Banjo - omalovánka k tisku zdarma

Číslo 4 - omalovánka k vytištění zdarma

Mimozemšťan - omalovánka k vytištění zdarma

Tanečnice - obrázek pro děti k vybarvení

Pampeliška - omalovánka online ke stažení a vytisknutí

Omalovánka Rakety určená k tisku

Omalovánka badminton zdarma k vytištění

Dětská omalovánka k vytištění nazvaná badminton ke kreslení pro nejmenší. Omalovánka badminton je dostupná bez placení ke stažení.


Omalovánka, obrázek Badminton - Sport - k vytisknutí, pro děti k vybarvení zdarma, online ke stažení a vytištění


Obrázek dostupný v rozměrech ke stažení

     Omalovánka - Badminton - A5            Omalovánka - Badminton - A4       

Obrázek, omalovánka k vytištění Badminton patří do kategorie Sport

Klíčová slova: k vytisknutí, Badminton, obrázky, k tisku, Sport, omalovánky, zdarma, k vybarvení, k vytištění, omalovánka, elektronické omalovánky, pro děti, ke stažení, obrázek

Fascinují vaše děti létající stroje? Chtěli by létat jako ptáci? Dopřejte jim alespoň omalovánku letadla, omalovánku helikoptéry nebo omalovánku stíhačky. Narozdíl od letenky jsou online omalovánky zdarma.

Obrázek Badminton k vytištění a k vybarvení

Omalovánka k vytisknutí s badmintonem je připravena k uložení ve dvou formátech - pro tisknutí na papír A4 a A5. Vyberte si prosím jeden z nich. Obrázek potom bude k dispozici ke stažení v novém okně webového browseru (Internet explorer, Firefox apod.). Omalovánku tiskněte na silný a tvrdý papír. K vybarvování lze pak zvolit nejrůznější psací potřeby - zvýrazňovače, voskové tužky, uhlíky, propisovací tužky a tužky. Výtvarných potřeb je pro chlapečky vskutku velmi mnoho. Omalovánku badminton lze též vybarvit na počítači - není potřeba tisk. Po stažení na počítačový disk obrázek můžete otevřít v grafickém editoru (třeba malování ve Windows). Tato omalovánka pro tisk s badmintonem má nejrůznější výhody. Mimo toho, že je zadarmo tak nemusíte ani chodit do obchodu s knihami, šetří elektrickou energii, peníze nebo také dětské oči. Omalovánky nejsou pro chlapečky jen primitivní hrou, ale také i důležitou výukovou pomůckou. Nejen že se dítě učí zacházet s výtvarnými a nebo psacími potřebami (např. zvýrazňovače, voskové tužky anebo uhlíky), ale učí se i poznávat a pojmenovávat různé objekty nebo činnosti. Malé dítě tak může naučit poznávat třeba jednotlivé druhy rostlin, hudební nástroje, zvířata a pochopitelně i badminton :-). Dítě se prostřednictvím omalovánek k vytisknutí dále může dozvědět třeba jak vypadají druhy ptáků, čísla či jednotlivá zvířata. Jaké jsou nejhledanější omalovánky pro seniory? Jsou to motivy Gormiti, Johnny Bravo, Princezna a žabák, Medvídek Pú nebo také Máša a medvěd. Kvůli autorským právům je tu bohužel nemáme (nejsou zdarma). Nejvyhledávanější omalovánky pro školáky které na našich stránkách máme k uložení jsou: raketa, hasiči, dinosauři, slon nebo Santa Klaus. Věříme, že se vašim dětem bude obrázek s badmintonem líbit.


Hledat slovo


Sponzorované odkazy


(c) 2024 Luksoft.cz | Zásady ochrany osobních údajů