Výběr obrázků


Číslo 5 - omalovánka online ke stažení a vytisknutí

Dívka s ručníkem - omalovánka online ke stažení a vytisknutí

Mimozemšťan - omalovánka k vytištění zdarma

Otevřený raketoplán - obrázek, omalovánka k tisku

Plyšový medvídek - omalovánka online ke stažení a vytisknutí

Omalovánka s nemocným pejskem

Omalovánka badminton zdarma k vytištění

Omalovánka k vytisknutí nazvaná badminton ke kreslení pro ženy. Omalovánka badminton je dostupná bez placení ke stažení.


Omalovánka, obrázek Badminton - Sport - k vytisknutí, pro děti k vybarvení zdarma, online ke stažení a vytištění


Formáty obrázku ke stažení

     Omalovánka - Badminton - A5            Omalovánka - Badminton - A4       

Obrázek, omalovánka k vytištění Badminton patří do kategorie Sport

Klíčová slova: Badminton, obrázek, omalovánka, ke stáhnutí, k vytisknutí, k vybarvení, obrázky, k vytištění, elektronické omalovánky, k tisku, vymalovánky, Sport, omalovánky, pro děti

Fascinují vaše děti létající stroje? Chtěli by létat jako ptáci? Dopřejte jim alespoň omalovánku letadla, omalovánku helikoptéry nebo omalovánku stíhačky. Narozdíl od letenky jsou online omalovánky zdarma.

Obrázek Badminton k vytisknutí a k vybarvení

Omalovánka pro nejmenší s badmintonem je připravena ke stáhnutí ve dvou formátech - pro tisk na papír A4 a A5. Zvolte si prosím jeden z nich. Omalovánka následně bude připravena ke stažení v novém okně prohlížeče webových stránek (Opera, Chromium apod.). Omalovánku je vhodné vytisknout na papír s větší tloušťkou. K obarvování poté může dítě vybírat z mnoha nejrůznějších typů psacích potřeb jako akrylové barvy, pastelové tužky, voskovky, umělecké tužky případně grafitové tužky. Potřeb na malování je pro učitelky opravdu mnoho. Omalovánku badminton lze taky vybarvovat bez tisku v grafickém programu (třeba Gimp nebo Paintbrush). Tato dětská omalovánka s badmintonem má různé výhody. Vyjma toho, že je zadarmo tak nemusíte ani jezdit do knihkupectví, šetří dětské oči, oči dětí anebo elektrickou energii. Omalovánky nejsou pro učitelky jen zábavou, ale dokonce i důležitou výukovou pomůckou. Nejenomže se dítě učí zacházet s psacími a výtvarnými potřebami (např. akrylové barvy, pastelové tužky nebo voskovky), ale učí se i poznávat a pojmenovávat nejrůznější objekty nebo činnosti. Může mu to pomoci se naučit poznávat třeba zaměstnání lidí, jednotlivé druhy ptáků, zvířata a pochopitelně i badminton :-). Dítě se prostřednictvím omalovánek k vytisknutí dále může dozvědět kupř. jak vypadají zaměstnání, různé sporty či hudební nástroje. Jaké jsou nejvyhledávanější omalovánky pro předškoláky? Jsou to motivy Medvídek Pú, Zootropolis, Avengers, H2O: Stačí přidat vodu anebo Grinch. Je ale nákladné je zadarmo sehnat, proto tu nejsou k dispozici. Nejoblíbenější omalovánky pro děti které tady máme ke stáhnutí jsou: draci, houby, drak, miminko nebo také traktor. Nechť vám omalovánka s badmintonem přinese mnoho hezkých chvil.


Najít slovo


Sponzorované odkazy


(c) 2024 Luksoft.cz | Zásady ochrany osobních údajů