Nej obrázky


Dívka s ručníkem - omalovánka online ke stažení a vytisknutí

Obrázek slona k vytištění a vybarvení

Obrázek se Santou k vytisknutí, pro děti k vybarvení

Domek - obrázek, omalovánka k tisku

Lodička - omalovánka k vytištění zdarma

Bernardýn - obrázek pro děti k vybarvení

Omalovánka americký fotbal k vytisknutí pro děti zdarma

Omalovánka k vytištění pojmenovaná americký fotbal ke kreslení pro seniory. Omalovánka americký fotbal je zadarmo ke stažení.


Omalovánka, obrázek Americký fotbal - Sport - k vytisknutí, pro děti k vybarvení zdarma, online ke stažení a vytištění


Obrázek dostupný ve formátech

     Omalovánka - Americký fotbal - A5            Omalovánka - Americký fotbal - A4       

Obrázek, omalovánka k vytištění Americký fotbal patří do kategorie Sport

Klíčová slova: Americký fotbal, zdarma, obrázky, k vytisknutí, ke stažení, zadarmo, Sport, online, omalovánka, k vybarvení, k vytištění, ke stáhnutí, domalovánky, obrázek

Fascinují vaše děti létající stroje? Chtěli by létat jako ptáci? Dopřejte jim alespoň omalovánku letadla, omalovánku helikoptéry nebo omalovánku stíhačky. Narozdíl od letenky jsou online omalovánky zdarma.

Obrázek Americký fotbal k vytisknutí a vybarvení

Omalovánka k vytisknutí s americkým fotbalem je připravena ke stáhnutí ve dvou formátech - pro vytištění na papír A5 a A4. Zvolte si prosím jeden z nich. Obrázek následně bude ke stažení v novém oknu webového browseru (Firefox, Opera apod.). Doporučujeme vám omalovánku vytisknout na papír s větší tloušťkou. K obarvení potom může dítě vybírat z nejrůznějších druhů psacích potřeb jako pastelové tužky, křídy, pastelky, olejové pastely nebo též grafitové tužky. Kreslících potřeb je dnes pro školáky k dispozici ohromující množství. Obrázek americký fotbal lze taky vybarvovat v počítači - není třeba tisk. Po stáhnutí na disk ji otevřte v grafickém editoru (třeba malování ve Windows). Tato omalovánka pro nejmenší s americkým fotbalem má různé výhody. Mimoto, že je zdarma tak nemusíte ani chodit do obchodu s knížkami, šetří peněženku, zrak dětí případně oči dětí. Omalovánky nejsou pro školáky jen nudnou hrou, ale samozřejmě i důležitou výukovou pomůckou. Nejenomže se dítě učí zacházet s výtvarnými a psacími potřebami (třeba pastelové tužky, křídy nebo také pastelky), ale učí se i poznávat a pojmenovávat nejrůznější objekty nebo činnosti. Dítěti to pomůže naučit poznávat třeba rostliny, jídla, jednotlivé druhy ptáků a pochopitelně i americký fotbal :-). Dítě se prostřednictvím omalovánek k vytisknutí dále může dozvědět např. jak vypadají hudební nástroje, postavy z pohádek a jednotlivé druhy rostlin. Jaké jsou nejstahovanější omalovánky pro malé ratolesti? Jsou to motivy Alf, Popelka, Angelína balerína, King Kong případně Naruto. Z mnoha důvodů je však nemáme k dispozici. Nejhledanější omalovánky pro chlapečky které tu máme ke stáhnutí jsou: plachetnice, auta, hasiči, houby či princezna a princ. Ať si vaše dítě užije omalovánku amerického fotbalu.


Hledat slovo


Reklama


(c) 2024 Luksoft.cz | Zásady ochrany osobních údajů