Nejvyhledávanější


Dvojka - obrázek zdarma ke stažení

Medúza - obrázek, omalovánka k tisku

Pták na větvi - obrázek, omalovánka k tisku

Chlapeček - obrázek, omalovánka k tisku

Zvon - obrázek zdarma ke stažení

Loď Vikingů - omalovánka online ke stažení a vytisknutí

Omalovánka tenistka zdarma k vytištění

Omalovánka k tisku s názvem tenistka k vybarvování pro malá děcka. Omalovánka tenistka je zdarma ke stáhnutí.


Omalovánka, obrázek Tenistka - Sport - k vytisknutí, pro děti k vybarvení zdarma, online ke stažení a vytištění


Obrázek ke stáhnutí ve velikostech

     Omalovánka - Tenistka - A5            Omalovánka - Tenistka - A4       

Obrázek, omalovánka k vytištění Tenistka patří do kategorie Sport

Klíčová slova: elektronické omalovánky, obrázky, zdarma, online, omalovánky, obrázek, pro děti, zadarmo, Sport, k tisku, k vybarvení, dětské obrázky, Tenistka, k vytisknutí

Milujete psy? Pokud je vaše odpověď ano, vyzkoušejte online omalovánky psů vybarvit si můžete jezevčíka, roztomilé štěňátko nebo kokršpaněla.

Obrázek Tenistka k vytisknutí a k vybarvení

Dětská omalovánka s tenistkou je připravena ke stažení ve dvou formátech - pro tisk na papír A5 a A4. Zvolte si prosím jeden z nich. Obrázek pak bude k dispozici ke stáhnutí v novém okně prohlížeče (Chrome, Internet explorer apod.). Doporučujeme vám omalovánku vytisknout na tlustčí papír. K vybarvení lze následně zvolit různé psací potřeby - temperové barvy, vodové barvy, pastelové tužky, akrylové barvy nebo též pera. Kreslících potřeb je dnes pro prcky k dispozici pestrá škála. Omalovánku tenistka lze též vybarvit na počítači - není potřeba vytištění. Po uložení na disk počítače obrázek můžete otevřít v grafickém editoru (třeba malování ve Windows). Tato omalovánka k vytištění s tenistkou má různé výhody. Mimoto, že je zadarmo tak nemusíte ani navštívit obchodu, šetří počítač, zrak dětí a oči dětí. Omalovánky nejsou pro prcky jen primitivní hrou, ale samozřejmě i důležitou výukovou pomůckou. Nejenže se dítě učí zacházet s výtvarnými a nebo psacími potřebami (například temperové barvy, vodové barvy či pastelové tužky), ale učí se i poznávat a pojmenovávat nejrůznější objekty nebo činnosti. Dítěti to pomůže naučit poznávat třeba rostliny, lidské profese, zvířátka a pochopitelně i tenistku :-). Dítě se prostřednictvím omalovánek k vytisknutí dále může dozvědět třeba jak vypadají různé kytky, zaměstnání nebo také hudební nástroje. Jaké jsou nejstahovanější omalovánky pro ženy? Jsou to motivy Action man, Harry Potter, Brawl stars, Spongebob a Superman. Z mnoha důvodů je však nemáme k dispozici. Nejpožadovanější omalovánky pro dospělé které zde máme ke stažení jsou: vláček, auta, astronaut, miminko nebo Popeláři. Věříme, že se vám obrázek tenistky bude líbit.


Vyhledat slovo


Sponzorované odkazy


(c) 2024 Luksoft.cz | Zásady ochrany osobních údajů