Výběr omalovánek


Omalovánka květiny k vytisknutí a vybarvení

Triko - obrázek, omalovánka k tisku

Obrázek kvítí pro děti k vytisknutí zdarma

Harfa - omalovánka k vytištění zdarma

Obrázek slona k vytištění a vybarvení

Balalajka - obrázek pro děti k vybarvení

Omalovánka karate k tisku, vytisknutí

Omalovánka pro nejmenší se jménem karate k vybarvení pro nejmenší děcka. Omalovánka karate je zdarma ke stažení.


Omalovánka, obrázek Karate - Sport - k vytisknutí, pro děti k vybarvení zdarma, online ke stažení a vytištění


Obrázek dostupný ve formátech

     Omalovánka - Karate - A5            Omalovánka - Karate - A4       

Obrázek, omalovánka k vytištění Karate patří do kategorie Sport

Klíčová slova: Karate, obrázky, dětské obrázky, k vytisknutí, elektronické omalovánky, pro děti, zdarma, k vytištění, omalovánky, k vybarvení, vymalovánky, ke stáhnutí, obrázek, domalovánky

Máte rádi Vánoce? Kdo ne, že? Připomeňte si je u vánočních omalovánek. Vybarvit si můžete betlém, stromeček či zvoneček.

Obrázek k vybarvení Karate k vytištění pro děti

Omalovánka k vytisknutí s karatem je připravena ke stáhnutí ve dvou formátech - pro tisk na papír A4 nebo A5. Zvolte si prosím jeden z nich. Obrázek pak bude připraven ke stažení v novém oknu internetového prohlížeče (Opera, Chromium apod.). Omalovánku tiskněte na papír s větší tloušťkou. K obarvení potom může dítě vybírat z řady nejrůzných typů psacích potřeb jako tužky, olejové pastely, fixy, fixky či grafitové tužky. Kreslících potřeb je dnes pro chlapce k dispozici pestrá škála. Obrázek karate lze samozřejmě vybarvovat v počítači - není třeba tisk. Po stažení na disk ji otevřte v grafickém editoru (např. malování ve Windows). Tato omalovánka k vytištění s karatem má různé výhody. Mimo toho, že je dostupná bez placení tak nemusíte ani vstoupit do knihkupectví, šetří elektřinu, peníze případně počítač. Omalovánky nejsou pro chlapce jen zábavou, ale též i důležitou výukovou pomůckou. Nejenom že se dítě učí zacházet s psacími nebo také výtvarnými potřebami (např. tužky, olejové pastely nebo fixy), ale učí se i poznávat a pojmenovávat nejrůznější objekty nebo činnosti. Může se tak naučit poznávat třeba kytky, druhy ptáků, jednotlivé druhy ptáků a pochopitelně i karate :-). Dítě se prostřednictvím omalovánek k vytisknutí dále může dozvědět například jak vypadají různé sporty, písmenka a zaměstnání lidí. Jaké jsou nejhledanější omalovánky pro dospělé? Jsou to motivy Medvědí bratři, Hannah Montana, Dumbo, Lion King případně Kuře Calimero. Kvůli právům je zde bohužel nemáme (nejsou zdarma). Nejstahovanější omalovánky pro seniory které na našich stránkách máme ke stáhnutí jsou: mašinka, Popeláři, piráti, astronaut a nebo miminko. Přejeme mnoho radosti s vybarvování obrázku karate.


Vyhledat slovo


Inzerce


(c) 2024 Luksoft.cz | Zásady ochrany osobních údajů