Nejoblíbenější


Omalovánka králíka k vytisknutí

Číslo 7 - obrázek zdarma ke stažení

Mikuláš - obrázek pro děti k vybarvení

Otevřený raketoplán - obrázek, omalovánka k tisku

Kokosová palma - obrázek, omalovánka k tisku

Balalajka - obrázek pro děti k vybarvení

Omalovánka hokej k tisku, vytisknutí

Omalovánka pro tisk pojmenovaná hokej k vybarvování pro slečny. Sportem číslo jedna je pro řadu lidí v ČR lední hokej. Jedná se o fyzicky náročný kontaktní sport. Proto je důležitá robustní výstroj. Její nezbytnou součástí je přilba, která bývá u brankáře často pestrobarevně zdobena. Omalovánka hokej je dostupná bez placení k uložení.


Omalovánka, obrázek Hokej - Sport - k vytisknutí, pro děti k vybarvení zdarma, online ke stažení a vytištění


Zvolte rozměr, velikost omalovánky ke stažení

     Omalovánka - Hokej - A5            Omalovánka - Hokej - A4       

Obrázek, omalovánka k vytištění Hokej patří do kategorie Sport

Klíčová slova: omalovánky, k vybarvení, zdarma, k vytištění, obrázek, vymalovánky, Hokej, zadarmo, pro děti, dětské obrázky, omalovánka, obrázky, Sport, domalovánky

Fascinují vaše děti létající stroje? Chtěli by létat jako ptáci? Dopřejte jim alespoň omalovánku letadla, omalovánku helikoptéry nebo omalovánku stíhačky. Narozdíl od letenky jsou online omalovánky zdarma.

Obrázek Hokej k vytisknutí a k vybarvení

Omalovánka pro nejmenší s hokejem je připravena ke stažení ve dvou formátech - pro tisk na papír A5 a A4. Vyberte si prosím jeden z nich. Obrázek pak bude k uložení v novém oknu browseru (Mozilla, Safari apod.). Doporučujeme vám tisknout na tvrdší a silnější papír. K omalování poté může dítě vybírat z nejrůznějších druhů psacích potřeb jako tempery, pastelové tužky, temperové barvy, akrylové barvy anebo grafitové tužky. Kreslících Potřeb na malování je pro seniory k dispozici pestrá škála. Omalovánku hokej lze taky vybarvovat bez tisku v grafickém programu (třeba Gimp nebo Paintbrush). Tato omalovánka vhodná pro tisk s hokejem má nejrůznější výhody. Vyjma toho, že je zadarmo tak nemusíte ani chodit do obchodu, šetří dětské oči, čas případně počítač. Omalovánky nejsou pro seniory jen relaxační hrou, ale dokonce i důležitou výukovou pomůckou. Nejenže se dítě učí zacházet s psacími a výtvarnými potřebami (například tempery, pastelové tužky nebo také temperové barvy), ale učí se i poznávat a pojmenovávat různé objekty nebo činnosti. Dítěti to pomůže naučit poznávat třeba sporty, zvířata, rostliny a pochopitelně i hokej :-). Dítě se prostřednictvím omalovánek k vytisknutí dále může dozvědět např. jak vypadají kytky, lidské profese a jednotlivé druhy ptáků. Jaké jsou nejoblíbenější omalovánky pro ženy? Jsou to motivy U nás na farmě, Trollové, Život brouka, Kamarád Timmy případně Super Mario. Nejsou k dispozici zadarmo a tak je tu bohužel nemáme. Nejhledanější omalovánky pro předškoláky které tady máme ke stažení jsou: Popeláři, draci, lokomotiva s vagónky, princezna a princ či netopýr. Přejeme mnoho pěkných zážitků při malování obrázku s hokejem.


Prohledat web


Inzerce


(c) 2024 Luksoft.cz | Zásady ochrany osobních údajů