Nejvyhledávanější


Domek - obrázek, omalovánka k tisku

Číslo 3 - obrázek zdarma ke stažení

Číslo 5 - omalovánka online ke stažení a vytisknutí

Čtyřka - obrázek pro děti k vybarvení

Omalovánka Rakety určená k tisku

Číslo 6 - obrázek pro děti k vybarvení

Omalovánka hod kladivem zdarma k vytištění

Omalovánka pro nejmenší dostupná pod jménem hod kladivem k obarvování pro prcky. Omalovánka muže - sportovce kladiváře. Sportovní omalovánka pro malé sportovce. Omalovánka hod kladivem je dostupná bez placení k uložení.


Omalovánka, obrázek Hod kladivem - Sport - k vytisknutí, pro děti k vybarvení zdarma, online ke stažení a vytištění


Obrázek ke stažení v rozměrech

     Omalovánka - Hod kladivem - A5            Omalovánka - Hod kladivem - A4       

Obrázek, omalovánka k vytištění Hod kladivem patří do kategorie Sport

Klíčová slova: vymalovánky, online, k tisku, Sport, omalovánka, omalovánky, ke stažení, obrázek, pro děti, k vytištění, ke stáhnutí, zadarmo, Hod kladivem, obrázky

Máte rádi Vánoce? Kdo ne, že? Připomeňte si je u vánočních omalovánek. Vybarvit si můžete betlém, stromeček či zvoneček.

Obrázek k vybarvení Hod kladivem k vytištění pro děti

Omalovánka vhodná pro tisk s hodem kladivemem je připravena ke stáhnutí ve dvou formátech - pro tisk na papír A4 a A5. Zvolte si prosím jeden z nich. Omalovánka následně bude připravena k uložení v novém okně prohlížeče (Safari, Mozilla apod.). Doporučujeme vám tisknout na tvrdší a silnější papír. K vybarvování pak může dítě vybírat z nejrůznějších druhů psacích potřeb jako fixy, křídy, fixky, tužky nebo také olejové pastely. Možností je pro větší děti k dispozici celá škála. Omalovánku hod kladivem lze dokonce vybarvovat bez tisku v grafickém programu (např. Gimp nebo Paintbrush). Tato omalovánka s hodem kladivemem má nejrůznější výhody. Mimoto, že je zadarmo tak nemusíte ani nakupovat v knihkupectví, šetří oči dětí, čas či počítač. Omalovánky nejsou pro větší děti jen primitivní hrou, ale také i důležitou výukovou pomůckou. Nejenomže se dítě učí zacházet s výtvarnými a psacími potřebami (například fixy, křídy anebo fixky), ale učí se i poznávat a pojmenovávat různé objekty nebo činnosti. Může mu to pomoct se naučit poznávat třeba druhy sportů, kytky, lidské profese a pochopitelně i hod kladivem :-). Dítě se prostřednictvím omalovánek k vytisknutí dále může dozvědět třeba jak vypadají zaměstnání lidí, různá zvířata nebo zaměstnání. Jaké jsou nejoblíbenější omalovánky pro ženy? Jsou to motivy Pan Včelka, Letopisy Narnie, Power Rangers, Lego či Tarzan. Nejsou k dispozici zadarmo a tak je na našich stránkách bohužel nemáme. Nejvyhledávanější omalovánky pro dospělé které zde máme ke stáhnutí jsou: lokomotiva s vagónky, Santa Klaus, slon, kočka a netopýr. Přejeme mnoho pěkných zážitků při malování obrázku s hodem kladivemem.


Vyhledat slovo


Sponzorované odkazy


(c) 2024 Luksoft.cz | Zásady ochrany osobních údajů