Nej šest


Bodlák - obrázek zdarma ke stažení

Kokosová palma - obrázek, omalovánka k tisku

Keltská harfa - omalovánka online ke stažení a vytisknutí

Čtyřka - obrázek pro děti k vybarvení

Obrázek kvítí pro děti k vytisknutí zdarma

Obrázek psa k tisku

Omalovánka golf k vytištění pro děti

Omalovánka k vytištění uložená pod názvem golf k vybarvení pro starší děti. Omalovánka golf je zadarmo ke stáhnutí.


Omalovánka, obrázek Golf - Sport - k vytisknutí, pro děti k vybarvení zdarma, online ke stažení a vytištění


Dostupné rozměry obrázku ke stažení

     Omalovánka - Golf - A5            Omalovánka - Golf - A4       

Obrázek, omalovánka k vytištění Golf patří do kategorie Sport

Klíčová slova: dětské obrázky, ke stáhnutí, obrázky, k vytištění, ke stažení, omalovánka, vymalovánky, Golf, Sport, zdarma, zadarmo, elektronické omalovánky, online, k tisku

Máte chvilinku času? Pokud je vaše odpověď kladná tak se podívejte na partnerskou stránku plnou tapet plochu počítače. Nejoblínější tapety jsou krajina, blesky a jezero..

Obrázek Golf k vytištění a k vybarvení

Omalovánka k tisku s golfem je připravena k uložení ve dvou formátech - pro tisk na papír A5 a A4. Vyberte si prosím jeden z nich. Ilustrace poté bude ke stáhnutí v novém oknu browseru (Chromium, Chrome apod.). Omalovánku je vhodné vytisknout na silnější papír, např. čtvrtku. K obarvení lze pak zvolit nejrůznější psací potřeby - propisovací tužky, voskovky, grafitové tužky, umělecké tužky případně uhly. Výtvarných potřeb je pro chlapečky vskutku mnoho. Omalovánku golf lze dokonce vybarvit na počítači - není potřeba vytištění. Po stažení do paměti počítače obrázek můžete otevřít v grafickém editoru (třeba malování ve Windows). Tato omalovánka pro nejmenší s golfem má nejrůznější výhody. Vyjma toho, že je zdarma tak nemusíte ani vstoupit do obchodu s dětskou literaturou, šetří čas, elektřinu nebo též oči dětí. Omalovánky nejsou pro chlapečky jen zábavou, ale též i důležitou výukovou pomůckou. Nejenom že se dítě učí zacházet s výtvarnými a nebo psacími potřebami (třeba propisovací tužky, voskovky nebo také grafitové tužky), ale učí se i poznávat a pojmenovávat různé objekty nebo činnosti. Může mu to pomoci se naučit poznávat třeba druhy ptáků, druhy automobilů, zaměstnání a pochopitelně i golf :-). Dítě se prostřednictvím omalovánek k vytisknutí dále může dozvědět např. jak vypadají druhy jídel, dopravní prostředky nebo zaměstnání lidí. Jaké jsou nejstahovanější omalovánky pro větší děti? Jsou to motivy Legenda o Mulan, Pocahontas, pes Pluto, Život brouka nebo též Medvídek Pú. Je ale těžké a složité je zdarma sehnat, proto tady nejsou k dispozici. Nejoblíbenější omalovánky pro holčičky které zde máme k uložení jsou: lokomotiva s vagónky, auta, houby, auta a hasiči. Ať omalovánka golf přinese radost vašim dětem.


Vyhledávání


Reklamy


(c) 2024 Luksoft.cz | Zásady ochrany osobních údajů