Výběr obrázků


Vánoční stromek - omalovánka online ke stažení a vytisknutí

Mikuláš - obrázek pro děti k vybarvení

Rusalka - obrázek, omalovánka k tisku

Banjo - omalovánka k tisku zdarma

Obrázek turisty k tisku, pro děti k vybarvení

Palma - obrázek pro děti k vybarvení

Omalovánka golf zdarma k vytištění

Omalovánka k vytištění uložená pod názvem golf k omalování pro předškolní děti. Omalovánka golf je dostupná bez placení k uložení.


Omalovánka, obrázek Golf - Sport - k vytisknutí, pro děti k vybarvení zdarma, online ke stažení a vytištění


Vyberte si nejvhodnější rozměr obrázku ke stažení

     Omalovánka - Golf - A5            Omalovánka - Golf - A4       

Obrázek, omalovánka k vytištění Golf patří do kategorie Sport

Klíčová slova: vymalovánky, online, obrázek, dětské obrázky, k tisku, k vytištění, k vybarvení, Golf, obrázky, elektronické omalovánky, zdarma, k vytisknutí, Sport, domalovánky

Máte chvilinku času? Pokud je vaše odpověď kladná tak se podívejte na partnerskou stránku plnou tapet plochu počítače. Nejoblínější tapety jsou krajina, blesky a jezero..

Obrázek k vybarvení Golf k vytištění pro děti

Omalovánka pro tisk s golfem je připravena ke stáhnutí ve dvou formátech - pro vytištění na papír A5 nebo A4. Zvolte si prosím jeden z nich. Obrázek následně bude připraven k uložení v novém oknu browseru (Mozilla, Safari apod.). Omalovánku tiskněte na silný papír, třeba čtvrtku. K vybarvení potom může dítě vybírat z různých druhů psacích potřeb jako vodové barvy, křídy, pastelové tužky, tužky a nebo fixy. Kreslících potřeb je dnes pro puberťáky k dispozici neuvěřitelné množství. Obrázek golf lze taky vybarvovat v počítači - není třeba tisknutí. Po stáhnutí na disk ji otevřte v grafickém editoru (například malování ve Windows). Tato dětská omalovánka s golfem má nejrůznější výhody. Vyjma toho, že je zadarmo tak nemusíte ani nakupovat v papírnictví, šetří elektřinu, dětské oči nebo též čas. Omalovánky nejsou pro puberťáky jen oddychovou hrou, ale také i důležitou výukovou pomůckou. Nejenomže se dítě učí zacházet s psacími a výtvarnými potřebami (například vodové barvy, křídy případně pastelové tužky), ale učí se i poznávat a pojmenovávat různé objekty nebo činnosti. Malému to může pomoct se naučit poznávat třeba písmenka, dopravní prostředky, jednotlivé druhy ptáků a pochopitelně i golf :-). Dítě se prostřednictvím omalovánek k vytisknutí dále může dozvědět např. jak vypadají zvířata, lidské profese anebo sporty. Jaké jsou nejhledanější omalovánky pro nejmenší? Jsou to motivy Star Wars, Kamarád Timmy, Batman, Kim Possible nebo též Duhová nevěsta. Ty na našich stránkách však nemáme. Nejpožadovanější omalovánky pro nejmenší děti které zde máme ke stáhnutí jsou: auta, slon, dinosauři, houby či liška. Budeme rádi, pokud se vám omalovánka golfa bude líbit.


Najít slovo


Sponzorované odkazy


(c) 2024 Luksoft.cz | Zásady ochrany osobních údajů